Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Gravida Carin Da Silva ryter ifrån mot kroppshetsen.

31-åriga TV-profilen och dansaren Carin Da Silva är gravid med sitt andra barn. Men graviditeten har grumlats av alla kommentarer hon fått för hennes kropp. 

Ända sedan vecka 22 av graviditeten har hon fått höra saker om hennes kropp. Nu har hon fått nog och ryter ifrån.

”När man är gravid verkar det som att man är allmän egendom! Det känns som att folk tror att de har rätt att ta på en, speciellt magen, säga vad som helst”, skriver hon på sin blogg.

TV-profilen skriver nu om hur mycket kommentarer hon fått utstå under sin graviditet. Hur jobbigt det är att känna sig som allmän egendom för att man är gravid. Hon skriver att hon dagligen får höra från folk hur stor hon är och folk som undrar om det verkligen inte är tvillingar.

”Det är heeeeelt normalt att se ut så här. Jag vill svara: Jobbar du som Barnmorska? Jag tänker eftersom du vet så mycket om hur en gravidmage ska se ut”, skriver hon på bloggen.

Nu vill hon att folk slutar kommenterar hennes utseende. Inlägget har gillats av tusentals som sluter upp bakom henne på Instagram, där hon publicerade bilden nedanför.

”Man är ju aldrig så känslig som när man är gravid, inte jag i alla fall och att folk då kommenterar ens utseende hela tiden är rätt påfrestande. Eftersom jag har det yrket jag har och syns lite överallt känns det som att folk tycker att de känner mig och kan därför säga vad som helst. Jag blir rätt utsatt”, skriver Da Silva.

 

Publicerad av En jämlik värld, gilla gärna