Gwen Stefani ser en pojke som blivit mobbad. När han kliver upp på scen? Underbart att se.

Mobbning är något vi aldrig kan tolerera, oavsett om det sker på en skola eller på arbetsplatsen. 

Därför är det så viktigt att lyfta fram positiva exempel och att kända personer visar tydligt att vi alla är människor, oavsett hur vi ser ut eller hur vi klär oss. 

Tusentals fans strömmade nyligen till West Palm Beach i Florida för att se världsstjärnan Gwen Stefani uppträda live. Mitt under konserten såg Stefani hur en mamma höll upp en vit skylt, med några bokstäver. Hon kunde inte se exakt vad som stod, så hon bad mamman att komma närmare scenen. 

Hon läste sedan följande ord högt så att alla i publiken kunde höra: ”Min son blev mobbad från 1:a till 5:e klass. Han kom hem ledsen varje dag och gick in på sitt rum för att lyssna på din musik. Efteråt kom han ut med ett leende. Det var genom Stefanis musik som pojken, Brandon, hittade nytt mod och självförtroende”. 

Stefani reagerade stark när hon hörde orden och beslutade sig för att agera direkt. 

”Kom upp här nu”, ropade Stefani till Brandon.

Det var ett tillfället som skulle förändra den unge pojkens liv för alltid. Publiken delade sig så att Brandon kunde komma fram och sedan klättrade han upp upp scenen. Jag ska inte avslöja för mycket, vad som hände sedan kan ni se i videon nedan… Men jag kan säga så mycket som att det kommer bli väldigt känslosamt.

 

Detta är ett lysande exempel på vad berömda personer kan göra. Bravo, Gwen!