Han blev utkastad av föräldrarna – 2 år senare ger han alla gåshud med grymma framträdandet

För mig är det fullständigt glasklart att alla människor ska behandlas lika – oavsett kön, sexuell läggning eller hudfärg. 

Men att som förälder ta det aktiva beslutet att kasta ut sin egen son, bara på grund av att han är homosexuell, är för mig totalt oacceptabellt. Om du inte kan acceptera att ditt barn är gay, förtjänar du inte att vara förälder. 

Jonathan Allen var knapp fyllda 18 år när hans mamma och pappa tvingade honom att flytta hemifrån. De gillade inte sonens sexuella läggning och därför bad de honom ta sitt pick och pack och lämna huset.

Ett grymt beslut och jag hoppas verkligen föräldrarna har sett detta klipp. För när Jonathan ställer sig på den där scenen och visar dem vad han kan får jag gåshud. 

Ingen människa förtjänar att bli behandlad annorlunda bara på grund av deras läggning och därför känns det så fint att Jonathan får sin revansch.

Förhoppningsvis kan hans historia inspirera andra i samma situation, som också behandlats illa. Ingen människa förtjänar att få dina drömmar förstörda på grund av sin sexuella läggning. Heja Jonathan!

Gilla gärna om du tycker Jonathan är fantastiskt begåvad!