Hemlös man ber polismännen om en dusch – titta nu på makalösa förvandlingen

Bobby är en hemlös man från New York. Han har inte möjlighet att duscha ofta och tvingas gå i smutsiga kläder, tovigt hår och ett långt ovårdat skägg. Men en dag träffade Bobby en polisman vid namn Alan Page som skulle förändra hans liv.

De två männen började prata om lite allt möjligt. De blev snabbt vänner och Bobby började berättade om sitt liv. Han sa att han var i desperat behov av en varm dusch och en klippning – det som händer sedan är ren inspiration för oss alla.

Tillsammans med några kollegor tar Alan Page med Bobby till stationen, där han får duscha och byta om till rena kläder. Sedan börjar den totala omvandlingen: polismännen rakar Bobbys ovårdade skägg och klipper hans hår i en snygg frisyr.

I videon nedan ser vi hur överlycklig Bobby är när han ser sig själv i spegeln efter förvandlingen. Han har inte haft så mycket tur i sitt liv, men att träffa dessa omtänksamma polismän kom verkligen som en skänk från ovan.

Tyvärr är det många även i Sverige som lever i hemlöshet på gatan. Men den här historien visar att det inte behövs mycket för att göra livet lite ljusare. Dela gärna detta om du också blev inspirerad av polismännens fina gest.