Hon är världens första fotomodell med Downs syndrom. Nu hyllas nya bilderna på Madeline över hela världen.

19-åriga Madeline Stuart från Queensland, Australien, hade ett helt makalöst 2015. I juli uppfyllde hon sin dröm om att bli historisk som den första personen med Downs syndrom att landa ett modellkontrakt. Och i september blev Madeline blev den första modellen någonsin med Downs syndrom att gå en visning på New York Fashion Week. Och 2016 har varit precis lika bra för den 19-åriga modellen! Hennes karriär går i raketfart och här är de senaste i raden av bilder som hyllas.

Här är en av de första bilderna på Madeline som hyllades stort på sociala medier. Det var också en bidragande anledning till att hon fick skriva modellkontrakt med amerikanska agenturen Manifesta.

Bildkälla

madde3

Här nedanför är två av bilderna från bröllopsfotografering som nu hyllas över hela världen. Madeline bryter verkligen ny mark och vågar följa sina drömmar. Vilken förebild! Bilderna är verkligen magiska.

Bildkälla

madde

– Många kvinnor som ska gifta sig känner inte igen sig själva på bröllopsbilder i magasin som använder alla dessa smala och tunna modeller. Att gifta sig är en livsupplevelse som varje kvinna ska kunna se sig själv göra, och inte behöva stressa över att de inte kommer att se ”perfekta” ut, säger Isadora Martin-Dye som äger företaget som säljer bröllopsklänningarna Madeline står modell för.

Bildkälla

madde2

I denna video kan ni se ännu fler bilder från bröllopsmodellandet med världsberömda fotografen Sarah Houston. De är verkligen sagolika.

Dela gärna så att Madeline kan inspirera ännu fler att följa sina drömmar!