Kraftfulla videon som visar varför vi aldrig kan tolerera barnäktenskap.

Att små flickor behandlas som egendom, snarare än människor, kan vi aldrig tolerera. För de flesta av oss är det självklart att barn inte ska bli bortgifta och ingen människor ska tvingas in i ett äktenskap.

Tyvärr har vi inte kommit så långt som vi borde i kampen mot barnäktenskap, och därför tycker jag att så många som möjligt borde titta på denna video. För om inget görs, kommer 14 miljoner flickor per år att ingå ett barnäktenskap fram till år 2020. Det motsvarar ca 39 000 flickor per dag, enligt Plan Sverige

I detta sociala experiment, som lyckligtvis inte är på riktigt, ska en 65-årig man gifta sig med en 12-årig flicka. Den äldre mannen förklarar lugnt och stilla att fått tillåtelse av flickan föräldrar, när flera främlingar kommer fram och konfronterar brudgummen. Detta är inte bara ett kort klipp, det är också en uppmaning till handling.

Dela gärna det kraftfulla budskapet med dina vänner och familj på Facebook, så att vi tillsammans kan visa att vi inte tycker att detta är okej. Aldrig någonsin.