Leo di Caprio blir påkörd av illegal invandrare – erbjuder att betala hennes skador

Kändisskap är någonting som kan stiga vissa människor åt huvudet, och en del kändisar verkar ha glömt innebörden av ordet ödmjukhet.

Lyckligtvis finns det de som fortfarande har kvar båda fötterna på jorden, trots att de lever ett liv fullt av framgång, pengar och uppmärksamhet.

En av dem är Leonardo di Caprio. När Leo och hans danska flickvän, 24-åriga modellen Nina Agdal var på väg från The Hamptons, New York blev de plötsligt påkörda bakifrån.

Den mexikanska kvinnan som körde bilen var helt förtvivlad. Ni kan ju själva tänka, för det första hade hon kört på någon bakifrån, bara det är jobbigt, att dessutom inse att det är Oscars vinnaren Leonardo di Caprios bil hon förstört gör inte direkt saken lättare.

Men Leo var en riktig gentleman, efter att ha kontrollerat att hans flickvän mådde bra, gick han sedan över till den mexikanska kvinnan och bad henne följa med till sidan av vägen där de var utom fara för trafiken.

Det visade sig då att kvinnan som varken hade bilförsäkring, eller uppehållstillstånd i USA var utom sig av oro. Skulle hon bli gripen och utvisad nu?

Men Leo fortsatte att vara den stjärna som han är och erbjöd sig inte bara att strunta i att ringa polisen, utan sa även att han skulle betala för alla reparationen av båda bilarna.

Jag har själv blivit påkörd bakifrån, och kommer ihåg vilken chock jag fick. Chocken gjorde dessutom att jag blev arg på föraren som körde på mig, och jag var allt annat än lugn.

Förutom att man blir väldigt rädd så krävs det mycket tid och pengar för att ta hand om allt.

Vilken hjälte Leo är som inte bara såg om sin flickvän utan även brydde sig om den andra kvinnans välbefinnande, trots att det var hennes fel.

Vi borde bli bättre på att ta hand om varandra, givetvis körde kvinnan inte på Leo och hans flickvän med flit, men många av oss hade nog reagerat med ilska ändå.

Vi borde alla ta efter Leos exempel och bli lite mer omtänksamma.

Dela gärna denna solskenshistoria vidare om du också tycker att vi borde bry oss mer om varandra och mindre om materiella ting.

Detta klipp är visserligen på spanska, men vill du se fler bilder från händelsen kan du göra der här: