Marcus Oscarssons vackra budskap till svenska folket

Marcus Oscarsson berör.

För bara några dagar sedan firade vi Alla hjärtans i dag i Sverige.

Då tog den folkkäre TV4-profilen tillfället i akt att säga några väl valda ord till sina följare på Instagram.

 

Den politiska kommentatorn och tv-profilen Marcus Oscarsson är i dag en av Sveriges mest hyllade tv-personligheter. I TV4:s Nyhetsmorgon bjuder han på kvicka och väl genomtänkta analyser.

Och i samband med Alla hjärtans dag förra veckan passade han på att bjuda sina följare på fler kloka ord.

– Ikväll (reds anm; Alla Hjärtans dag) är det många som kommer hem till sin käraste, sin make eller maka, sambo, pojkvän eller flickvän eller dejt. Det är rosor, choklad, goda middagar, vin, champagne eller alkoholfritt. Rosenrött, kärlek och glitter. Livet leker. Alla Hjärtans dag den 14 februari kan vara alldeles underbar!, skriver han på Instagram.

Marcus Oscarsson fortsätter:

– Men det finns även de som känner ensamhet. Som förlorat sin käresta, sin livspartner, sitt allt, sin kära hund eller katt och som känner sig ensam. Eller som inte träffat någon ännu. Alla Hjärtans dag kan vara en tung dag. Denna dag går alltid mina tankar till de som minns, som längtar eller sörjer. Till de som kanske känner sig ensamma. Jag vill ha ett Sverige där vi tar hand om varandra och där vi tänker på de som kanske inte alltid ligger längst fram när det gäller pengar, hälsa eller det som är extra aktuellt en kväll som denna, det vill säga kärlek, värme och gemenskap.

View this post on Instagram

Sommarnatten är ung ❤️?❤️

A post shared by Marcus Oscarsson (@oscarssonmarcus) on

Marcus Oscarsson: Jag tänker på er

Han avslutar inlägget med att vända sig till den som kanske känner sig extra ensam en kväll där många andra firar kärleken i sina liv.

View this post on Instagram

❤❤ EN FIN ALLA HJÄRTANS KVÄLL… ❤❤️ tillönskar jag er alla. Ikväll är det många som kommer hem till sin käraste, sin make eller maka, sambo, pojkvän eller flickvän eller dejt. Det är rosor, choklad, goda middagar, vin, champagne eller alkoholfritt. Rosenrött, kärlek och glitter. Livet leker. Alla Hjärtans dag den 14 februari kan vara alldeles underbar! Men det finns även de som känner ensamhet. Som förlorat sin käresta, sin livspartner, sitt allt, sin kära hund eller katt och som känner sig ensam. Eller som inte träffat någon ännu. Alla Hjärtans dag kan vara en tung dag. Denna dag går alltid mina tankar till de som minns, som längtar eller sörjer. Till de som kanske känner sig ensamma. Jag vill ha ett Sverige där vi tar hand om varandra och där vi tänker på de som kanske inte alltid ligger längst fram när det gäller pengar, hälsa eller det som är extra aktuellt en kväll som denna, det vill säga kärlek, värme och gemenskap. Ni som känner att det är extra ensamt en kväll som denna och som kanske förlorat någon nära och speciell. Jag hoppas att ni finner värme och trygghet hos nära och bekanta och att ni tänker fina tankar ikväll trots allt. Och tänker på ljusa minnen. Jag tänker på er och önskar all värme ❤ ❤ Hjärtliga hälsningar Marcus

A post shared by Marcus Oscarsson (@oscarssonmarcus) on

– Ni som känner att det är extra ensamt en kväll som denna och som kanske förlorat någon nära och speciell. Jag hoppas att ni finner värme och trygghet hos nära och bekanta och att ni tänker fina tankar ikväll trots allt. Och tänker på ljusa minnen. Jag tänker på er och önskar all värme.

Marcus Oscarssons hyllas nu för sina fina ord och tusentals har gillat inlägget.

Så fantastiskt vackra ord! Dela gärna artikeln så fler får ta del av Marcus varma budskap.