Mia Skäringers kroppsbudskap i nya bilden väcker reaktioner: "Släpper den fri"

Mia Skäringers kroppsbudskap i nya bilden väcker reaktioner: ”Släpper den fri”

Komikern, författaren och föreläsaren Mia Skäringer Lazar fortsätter att göra succé med sin utsålda turné ”No more fucks to give”. Men det är inte bara på scenen hon briljerar, utan även på Instagram.

I sin senaste bild har hon ett tydligt budskap till alla sina läsare, något som får dem att höja henne till skyarna.

Mia Skäringer Lazar har blivit en av Sveriges mest hyllade kvinnor. Inte bara för sina humoristiska sketcher och roller, utan mycket för hur hon höjer rösten för feminismen.

Hon brinner för att motverka kroppshets och stärka självkänslan hos kvinnor, unga som gamla, vilket ligger bakom hennes senaste bild på Instagram.

”Den är så jävla rolig när man släpper den fri”

I ett inlägg med en gnutta humor uppmanar Mia alla att ha roligt med sin kropp istället för att gömma den.

”Använd hela din kvinnokropp. Den är så jävla rolig mär man släpper den fri. Och det finns ingen motsättning i att vara ful och fin. Snarare en uttråkade uttorkande enformighet att endast sträva efter att vara fin. Som att leva halvt förlamad. Halt dold. För vems skull? Dessutom blir den fina sidan så oerhört mycket finare från djupet när den fula får vara med. Den fula gör den fina levande”, skriver Mia Skäringer på Instagram Story.”

View this post on Instagram

Lös anteckning #enkvinnligkomikersdagbok

A post shared by Mia Skäringer Lázár (@miaskaringerlazar) on

Världen behöver fler som Mia Skäringer Lazar. En fantastisk kvinna med humor och pondus som står upp för kvinnor. Dela gärna om du håller med och står bakom hennes budskap.