Okänd man tafsade henne på rumpan – nu sprids fotot på hennes briljanta hämnd

Jag tycker dagligen att man hör om kvinnor som utsatts för sexuella trakasserier när de rört sig på festivaler eller nattklubbar. Det är obehagligt att kvinnor ska behöva vara rädda för att bli antastade när de är ute.

Personerna som trakasserar kommer ofta undan – och många tjejer är rädda för att anmäla. Men 32-åriga Krystal Olsen från Arizona är inte en av dem.

När hon blev tafsad på av en kille valde hon att ge igen – på ett helt klockrent sätt!

När Krystal kände en främmande mans hand på sin rumpa blev hon förbannad. Istället för att försöka gå därifrån vände hon sig hastigt om och tog tag i mannens hand.

Sedan släpade hon ut honom mot utgången där vakterna väntade. På vägen försökte han frigöra sig och knuffade in henne i en vägg – men Krystal är stark och han lyckades inte komma loss.

© Twitter/Knockout

När de kom ut på gatan kallade Krystal på polisen och berättade vad som hänt. De fängslade mannen och Krystal passade även på att ta en bild på honom som hon senare publicerade på Twitter.

Till bilden skrev hon:

”Den här killen tog mig på rumpan. Jag drog ut honom i ett stryptag, han slog in mig i en vägg. Och sen grät han som ett barn när han blev arresterad.”

© Twitter/Knockout

Bilden väckte starka reaktioner och har fått över 350 000 gillamarkeringar och delats över 80 000 gånger. Krystals hämnd mot killen hyllas av många, men en del säger också att de tycker att det var onödigt hårt av henne. Någon säger till och med att hon gjort sig skyldig till misshandel.

Jag tycker att hennes hämnd var klockren! Den där killen kommer förmodligen tänka till en extra gång innan han tar en främmande tjej på rumpan igen. Dela gärna vidare om du också tycker Krystal gjorde rätt!

Publicerad av En jämlik värld