Polisen ser pojken lägga sin hand på en hemlös. När han tittar närmare avslöjas något som värmer tiotusentals hjärtan.

Eric Gaines jobbar som polis i Baltimore, USA. Ett tufft område där saker och ting inte alltid är särskilt upplyftande. En dag gick han på sitt pass och gjorde sig redo för en helt vanlig dag på jobbet. Efter en stund av patrullerande fick han syn på någonting han inte hade en aning om skulle värma hundratusentals hjärtan och ge honom hopp om mänskligheten.

Detta var vad Eric såg. En ung pojke som lägger sin hand på en hemlös man. När han gick närmare insåg han att tonåringen bad för den hemlöse.

Bildkälla

KidPrays-850x478

Polisen Eric Gaines kände hur han var tvungen att dela med sig av det hjärtevärmande ögonblicket. Han publicerade bilden på Facebook och skrev sedan detta:
”Jag såg hur den här unge mannen gick förbi, men sedan stannade till och gick till den hemlöse mannen som låg och sov. Han la sin hand på honom och började att be. Det var en helt otrolig syn! Jag hoppas att den här pojken blir en förebild för många och fortsätter på den inslagna vägen.”

Nu har Erics inlägg på Facebook delats av över 35 000 människor vars hjärtan fyllts av värme av den unge mannens medmänsklighet.

Vi kan inte annat än hålla med! Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Och även om det ser tufft ut så måste vi fortsätta att bry oss varandra som medmänniskor. Det kan vara de små gesterna som gör störst skillnad. Dela gärna detta inspirerande ögonblick med dina nära och kära.