Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Radiostationens fina gest lämnar hela bilen i tårar

Michelle från Australien har drabbats av det värsta som kan hända en förälder.

Hennes 19-årige son Blaine dog i en tragisk olycka för några månader sedan. 

Ingenting kommer någonsin bli som det varit, Michelle har inte heller haft så mycket tid att sörja sin älskade pojke.

Hon har dessutom tre andra barn som behöver sin mamma och Michelle, som är ensamstående, tvingades också gå tillbaka till jobbet för att kunna betala räkningarna på huset. 

Michelles dotter Crystal såg på nära håll hur hennes mamma kämpade på, trots den minst sagt tuffa situationen. Crystal kontaktade en radiostation som blev så rörda av familjens öde att de bestämde sig för att göra något. 

Barnen sa att de skulle ta med sin mamma på spa och satte sig i bilen, men snart kommer en röst på bilradion som Michelle knappast var förberedd på.

Dessa tre ementionella minuter fick i alla fall mig att fälla en tår. 

Radiostationen beslutade att betala Michelles amoteringar på familjens hus de kommande sex månaderna, så att Michelle inte behöver jobba på ett tag. 

Tack vare deras otroliga generositet behöver mamman inte längre oroa sig för att förlora sitt hem. Ingenting kan få hennes son tillbaka, men bara det faktum att så många ställer upp för henne i denna svåra stund är något som vi alla kan inspireras av.

Dela gärna detta vidare om du tycker att denna historia är en viktig påminnelse om hur viktigt det är med medmänsklighet, särskilt under de svåraste stunderna. 

 
 

Läs mer om...