Romantiska kuppen: Friade mitt på OS-arenan

Det kan vara en ring i desserten på favoritrestaurangen, en egenkomponerad låt som spelas i radio eller varför inte bara att gå ned på knä hemma i vardagsrummet.

Det finns många klassiska metoder för att fria till sin älskade, men Marjorie Enya hade en egen idé.

Hon bestämde sig för att fria mitt inne på OS-arenan Deodoro Stadium – direkt efter brinnande rugbyfinal.

Damernas första OS-final någonsin i rugby var precis avklarad, medaljceremonin likaså. Men måndagskvällen på Deodoro Stadium hade mer att ge – då den brasilianska landslagsspelaren Isadora Cerullo plötsligt blev nedkallad från läktaren för att göra en intervju på planen.

Vad hon trodde skulle handla om Brasiliens insatser, som slutade med en niondeplats i rugbyturneringen, visade sig istället vara en välplanerad kupp. Snart dök nämligen flickvännen och volontärarbetaren Marjorie Enya upp på planen – och gick ner på knä.

– Hon är kärleken i mitt liv, säger Marjorie Enya till BBC och fortsätter:

– Jag ville visa folk att kärleken alltid segrar.

Marjorie greppade en mikrofon, höll ett känslomässigt tal och frågade en gråtande Isadora om hon ville gifta sig. Svaret var lika fint som självklart: JA!

– Hon började prata, jag började gråta… Hon pratade och jag visste redan vad som skulle komma. Jag var väldigt glad och jag tänkte inte två gånger, säger Isadora Cerullo till Globo.

Det nyförlovade paret fick ta emot publikens stora jubel och omringades av vänner som gratulerade – samtidigt som de själva möttes i en romantisk kyss framför kamerorna.

Gilla gärna för att gratulera Marjorie och Isadora till sin förlovning!

Publicerad av En jämlik värld, gilla gärna