Tusentals passerar mannen som gråter på bron: Då stannar en ängel och säger 3 enkla ord

Har du någonsin varit i desperat behov att höra rätt ord vid rätt tidpunkt? När du känner att allt hopp är förlorat kan några ord uppmuntra dig orka fortsätta lite längre. Ibland behöver personen inte ens säga något smart eller bra… bara tanken på att någon verkligen bryr skulle räcka långt för dig. Men vi känner oss hopplösa, övergivna, upprörda och deprimerade – och inte får någon hjälp – kan vi skada oss själva och människorna i våra liv.

En man 30-årsåldern, som bodde i Dublin, befann sig på yttersta kanten av hjälplöshet, redo att fatta ett beslut som skulle göra slut på eländet.

Tonåringen Jamie Harrington gick på gatorna i staden, när han noterade mannen som satt på räcket till Ha’penny Bridge. Något med mannens hållning och energi fick honom att ställa en enkel fråga: ”Är du okej?”

Även om mannen inte svarade såg Jamie hur tårarna rann från mannens ögonen, vilket var en tydlig indikation. Den här mannen var faktiskt inte okej. Berörd av hans sorgliga uppsyn, satte sig Jamie ner bredvid honom och lyssnade. Han tillbringade ungefär en timme bredvid mannen och lyssnade på de problem som tyngde mannens hjärta. Det hade gått så långt att han inte såg någon annan lösning än att begå självmord.

Efter ett tag behövde Jamie ge sig av, men han ville inte lämna mannen ensam. Trots hur mycket mannen än försökte försäkra Jamie om skulle han vara okej, ringde Jamie en ambulans och väntade på att de skulle transportera mannen till ett sjukhus för hjälp. De två utbytte nummer innan de separerades, så Jamie kunde kolla till mannen med jämna mellanrum.

Några månader senare informerade mannen Jamie om att hans flickvän var gravid och gissa vad? Han sa till Jamie att de skulle namnge sitt första barn efter honom!

Känslor av chock och glädje fyllde Jamies hjärta. Han hade ingen aning om att de tre enkla orden i slutändan skulle rädda någons liv och få bidra till namnet på ett helt nytt liv! Mannen från bron tvekade inte att tacka Jamie för att han stannade till den där dagen, när ingen annan orkade bry sig.

Vem vet hur denna historia skulle ha slutat om det inte varit Jamie medkänsla och djärvhet att göra något åt ​​det? Vi bör alla uppmuntras att ta vara på möjligheter som den här. Du vet aldrig vilken påverkan några enkla ord kan ha och hur det kan förändra någons liv.

Du kan höra Jamie prata om den dagen i videon nedan.

Vilken fantastisk ung man du är Jamie – kanske har du blivit vald för att använda denna underbara gåva för att hjälpa andra desperata människor! Du rockar ???

Om vi tar bara några minuter och bryr oss, kan vi alla göra skillnad. Dela gärna vidare denna solskenshistoria om du vill göra skillnad.