Upprörd mamma drar bort dottern från 127-kilos MC-knutte – klockrena svaret borde alla läsa

Under varje hårt skal finns en mjuk kärna.

Och ingenting bevisar det tydligare än denna historia. 

För några år sedan var Luc Perreault ute och provkörde sin mammas motorcykel. Efter att tag tog han en liten paus och gick in på en vägkrog.

Eftersom Luc, en stor och skäggig MC-knutte, tenderar att sticka ut i en folkmassa, kom en liten nyfiken flicka fram och hälsade på honom. 

Hon hälsade och Luc sa ”hej där”. Men i nästa sekund kom flickans mamma och ryckte bort henne därifrån. 

”Vi pratar inte med smutsiga MC-killar”, väste hon till dottern. 

Det var då Luc bestämde sig för att skriva ett öppet brev på Facebook – och jag tycker verkligen att alla borde läsa detta. 

Facebook/LucPerreault

Så här skrev Luc:

”Till familjen i den röda stadsjeepen utanför restaurangen i dag,

Ja, jag är en 127 kilo tung man med motorcykel och massor av tatueringar. Jag är en svetsare, jag är högljudd, jag dricker öl ocy svär en massa och jag ser ut som någon som skulle kunna äta upp er om ni tittar på mig på fel sätt.

Vad du dock inte vet är att jag också varit lyckligt gift i elva år, mina barn kallar mig ”pappa”, jag har en universitetsutbildning, min mamma är stolt över mig och säger till alla hur stolt hon är som har en så underbar son, mina brorsdöttrar och systersöner är alltid glada över att träffa farbror Luc, när min dotter bröt armen grät jag mer än vad hon gjorde.

Jag läser böcker, jag hjälper folk, jag gör allt för att stötta våra krigsveteraner och jag snyftade till och med när jag såg filmen Armageddon…”

Facebook/LucPerreault

”Så nästa gång jag ler och säger hej till er lilla flicka och du tar tag i henne och säger ’nej, nej gumman, vi pratar inte med smutsiga bikers’, kom ihåg att du då sårar mig.

Denna ’smutsiga biker’ skulle vara den första att springa in i ert brinnande hus för att rädda dina lilla flickas guldfisk så att hon inte skulle bli ledsen!!!!”

Facebook/LucPerreault

Väl rutet, Luc! Jag kan bara hoppas att denna mamma läser detta på och att hon hädanefter lär sin dotter att aldrig döma något enbart på grund av sitt utseende.

För innan du gått i någons skor, vet hur någon känner eller kan förstå varför någon är som den är – håll bara tyst. 

Dela gärna Luc’s berättelse – tillsammans hjälps vi åt att sprida budskapet vidare.