1 vecka efter att paret adopterat trillingar får de nya strålande nyheter av läkarna.

I flera år hade paret Andy och Sarah Justice försökt och försökt att få barn. Men deras försök var fruktlösa och det verkade helt enkelt inte som att de skulle få några egna barn. Men precis som alla andra som väl har bestämt sig gav paret inte upp. I stället kontaktade Andy och Sarah en adoptionsbyrå och via byrån parades de snabbt ihop med en kvinna som stod redo att adoptera bort ett barn. Men när Sarah anlände till läkarna för den gravida kvinnans ultraljud fick hon en rejäl överraskning.

Kvinnan som skulle adoptera bort sitt barn var nämligen gravid med trillingar! Både Andy och Sarah blev såklart överlyckliga och kort därefter föddes de tre små trillingarna Joel, Hannah och Elizabeth.

Bildkälla: Youtube

Men den här otroliga sagan är inte över än. För bara en vecka senare började nämligen Sarah att må illa och bokade därför in ett besök hos läkaren. Och väl där kom läkaren med ett riktigt överraskande besked: Sarah var gravid – med tvillingar!

Bildkälla: Youtube

– Vi var oerhört lyckliga. Om vi fick lite panik? Självklart. Men vi var glada. Vi kände verkligen att det här var något speciellt Gud ville att vi skulle göra, och ibland, när du följer Guds vilja gällande en sak leder till inte sällan till något annat, berättar Sarah för Tulsa World.

Bildkälla: Youtube

På bara några få veckor hade familjen växt från att bestå av fem personer till att nu vara en familj med två vuxna och sju barn. De nyfödda tvillingarna fick namnet Abigail och Andrew och enligt föräldrarna går det åt 84 nappflaskor och 300 blöjor i veckan.

Här kan du se ett nyhetsinslag om Andys och Sarahs otroliga familjelycka:

Om du precis som jag blev varm i hjärtat av den stora lilla familjens lycka får du gärna dela den här fina historien vidare till dina vänner!