10 år efter Anna Nicole Smiths bortgång – så ser hennes dotter ut idag

Anna Nicole Smith och var en av 90-talets stora popikoner.

Hon slog igenom i Playboy men i Sverige är hon kanske mest känd för att ha skapat hysteri med sina ‘”utvik” på H&M-affischerna.

Tyvärr, liksom i många andra fall, blev berömmelsen och rikedomen hennes fall.

Imgur

Anna Nicole Smith dog av en överdos 2007, bara några månader efter att hon fött sin dotter, Dannielynn.

I kölvattnet av sin kända mammas död blev Dannielynn snabbt ett av de mest omtalade barnen i världen. Hennes uppväxt omgavs av drama och spekulationer.

Inledningsvis fanns det flera möjliga män som påstod sig vara flickans pappa, till slut fick en domstol beordrad ett faderskapstest som avslöjade att Anna Nicole pojkvän, Larry Birkhead, var Dannielynn pappa.

Facebook

Många var oroade över flickans framtid, det finns många exempel på kändisbarn som haft det allt annat än lätt – trots att de knappast valt sina föräldrar.

Men tack och lov verkar pappa Larry ha en sundare bild av barnuppfostran. Hon har fått gå i en vanlig skola, varit med i scouterna och gått i kyrkan varje söndag.

”Larry vill inte att Dannielynn slutar som sin mamma. Någon som jagar kändisskap och omringas av giriga människor”, ska ha han sagt för några år sedan, enligt National Enquirer.

Facebook

Idag, 10 år efter mammans död, kan man se några drag hos dottern som påminner om hennes vackra mor, vilket många påpekat genom åren.

Nu när hon är lite äldre är det ganska häftigt att se hur härliga personlighet har utvecklats – och hur lik hon är sin pappa!

Facebook

Titta gärna när Dannielynn tar tittarna på en rundtur i hennes sovrum, som innehåller en målning som Anna Nicole skapats för henne innan hon föddes.

DELA gärna vidare detta om du tror att Anna Nicole Smith hade varit väldigt stolt över sin dotter!