107-åriga Dagny: ”Om jag inte var så gammal skulle ingen brytt sig…”

Dagny Carlsson blir igenkänd på stan och många skickar sina hälsningar till 107-åringen via hennes blogg.
Men hon tror själv att så inte vore fallet om hon varit yngre.
”Om jag inte var så gammal skulle ingen brytt sig det jag skriver”, skriver Dagny på sin blogg.

Dagny Carlsson har blivit en folkkär bloggare och TV-profil. Sedan flera år tillbaka bloggar hon flera gånger i veckan, och berättar om både sin vardag och om andra saker som sker.

Senast förra sommaren sände SVT programmet ”Dagny – livet börjar vid 100” och hennes livslust har inspirerat både yngre och äldre.

Fått bekanta genom bloggen

Flera gånger har Dagny berättat om hur okända människor kommer fram till henne och säger hej på stan.

”Jag har fått en del bekanta sedan jag blev bloggare. Folk tycker liksom att de känner mig och jag blir igenkänd på stan”, skrev Dagny tidigare i veckan.

Samtidigt är kommentarsfältet på 107-åringens blogg flitigt använt, där människor skickar sina hälsningar till henne.

Foto: Anders Wiklund / TT

Men samtidigt som många läser och intresserar sig för Dagnys liv frågar hon sig själv i sitt senaste blogginlägg om folk faktiskt är genuint intresserade.

”Ingen skulle brytt sig”

I ett inlägg, publicerat under torsdagen, skriver Dagny att hon tror att det handlar om hennes ålder.

”Jag har fått en hel del kontakt med medmänniskor sen jag blev bloggare men jag vet att om jag inte var så gammal skulle ingen brytt sig det jag skriver, I övrigt är det sällan en fördel att vara äldre person”, skriver Dagny på sin blogg.

Jag är fullkomligt övertygad om att folk hade älskat dig Dagny oavsett hur gammal du hade varit. Det är inte minst tack vare din personlighet och karisma som får mig, mina vänner och andra att må bra varje dag.

Nu tycker jag att vi delar den här artikeln vidare för att visa Dagny att vi alla älskar henne för den hon är – och ingenting annat!