110-åringens oväntade knep för att få ett långt liv: Drick öl varje dag klockan 15.00.

Mark Behrends firade nyligen sin 110-årsdag, en ovanligt hög ålder. Här är hans oväntade knep för ett långt och hälsosamt liv:

– Han har alltid sagt att orsaken till hans långa liv är att han dricker en burk öl om dagen, klockan 15.00, säger dottern Lois Bassinger.

Jag har hört om flera speciella ”dieter” för att leva ett längre. Speciellt minns jag den 115-åriga kvinnan som hade ett specialknep för att leva riktigt länge: Råa ägg och undvik män.

Men det här var något nytt. Här kommer ett oväntat tips från en av USA:s äldsta män.
En öl om dagen är Mark Behrends hemlighet till ett långt liv, enligt honom själv. Mark är Nebraskas äldsta levande person och en öl om dagen är 110-åringens ”medicin”.

omaha

– Han skämtar alltid om att (öl) är hans medicin, eftersom han tar väldigt lite medicin i övrigt, säger dottern Lois Bassinger till Omaha World Herald.

Mark gillar Miller.

Foto: Flickr

391749406_7a93313dbb_z

Och det ska drickas öl på en speciell tidpunkt. Klockan 15.00 varje dag knäpper han upp sin (livs)viktiga dryck. Vilken öl spelar ingen större roll, men helst väljer han en Miller.

Jag vet inte om det finns några vetenskapliga bevis bakom detta, men håll med om att Mark verkar vara en rätt härlig 110-åring. Jag kommer i alla fall ta mig en öl i helgen och tänka på Mark!

Beer. That’s what a Nebraska man who turned 110 over the weekend said is the secret to a long life.

Mark Behrends of…

Posted by Omaha World-Herald on den 20 maj 2015

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna