15-årig pojke försvinner spårlöst, 20 år senare hittas en video som avslöjar den otäcka sanningen

Att barn far illa är tyvärr ingenting nytt, det är något som bedrövligt nog kan hitta långt tillbaka i historien men även i nutid.

Varje gång är det lika fruktansvärt och jag frågar mig ofta hur det kan hända, för det måste ju vara många vuxna människor som blundar för detta. 

Trots att vi pratar mer om det idag och försöker vara uppmärksamma är det tyvärr alldeles för vanligt att unga offer lider i tystnad och inte vågar berätta för någon om vad som hänt.

Att en potentiell förövare skulle vara någon i vår närhet, som dessutom är väldigt omtyckt, är det nog ingen som varken kan eller vill föreställa sig.

Vad som får en del människor att bli så ondskefulla, att de kan skada ett oskyldigt barn för livet vet jag inte.

Men en sak är jag säker på, vi måste prata om att det händer och aldrig glömma. För om vi inte uppmärksammar problemet och lär av historien, kommer fler fall att gå obemärkta förbi.

Anatoly Slivko från dåvarande Sovjet var en omtyckt tvåbarnspappa, och var även ledare för en ungdomsklubb för tonårspojkar.

Han var mycket omtyckt bland både vuxna och barn, men ingen hade någon aning om det som skulle avslöjas om honom över 20 år senare.

Facebook/HorrorEmadionilportaleitalianodelmacabro

1961 blev Anatoly vittne till en hemsk bilolycka. En rattfyllerist på motorcykel körde rätt in i en grupp människor och dödade en ung pojke.

Pojken, som burit den uniform som alla bar i ungdomsklubben Anatoly var verksam i, var täckt av blod. På platsen kändes lukten det av bensin och brand.

Det var en otäck scen för de allra flesta – men den hemska synen hade fått Anatoly att känna sig upphetsad. Det skulle också få förödande konsekvenser för många unga pojkar framöver.

Anatoly ville återuppleva känslan han upplevt vid olyckan, och två år senare skulle bli första gången han gav vika för sin lust.

Hans position som ungdomsledare skulle visa sig vara perfekt för att kunna begå sina brott utan att bli upptäckt.

Från och med nu skulle han en till två gånger per år utnyttja en pojke när de var iväg på läger.

Facebook/NatashaIsakova

Han började med att skapa ett starkt förtroende och berättade sedan om att han höll på att spela in en film, en film han ville att pojken skulle medverka i.

Eftersom att alla litade på Anatoly var det aldrig något problem att lura med sig pojkarna in i skogen.

Väl framme på inspelningsplatsen band han pojken upp och ned, och när han svimmat utnyttjade han honom sexuellt. Allt spelades in för att han skulle kunna återuppleva ögonblicket. När han tröttnat på filmen hittade Anatoly ett nytt offer.

Det var sällan någon pojke som kommit ihåg övergreppet och därför heller ingen som skvallrade om vad som hände på Anatolys ungdomsläger.

Under sin tid som ungdomsledare övertalade han 43 pojkar att följa med honom in i skogen. Bara 36 skulle komma därifrån levande.

Facebook/CetroRostov

Anatoly hade nämligen blivit aggressiv ett par av gångerna och för att kunna återuppleva känslan han känt vid olyckan flera år tidigare, hällde han även bensin på pojkarna och tände på.

Trots att flera av tonåringarna som varit på Anatolys läger försvunnit tog det lång tid innan polisen tog in honom till förhör. Ingen kunde ju tro att han som var så omtyckt kunde ligga bakom de mystiska försvinnandena.

Den 2 september 1985 försvann Anatolys sista offer, 13-årige Sergej Pavlov. Sergej hade innan bortförandet berättat för en granne att han skulle spela in en video med Anatoly.

I november 1985, under utredningen av Sergeis försvinnande, tyckte sig åklagaren Tamara Languyeva se ett visst mönster. Det var nu flera försvunna pojkar som varit med i Anatolys ungdomsklubb, och äntligen riktades misstankarna mot honom, skriver Murderpedia.

Facebook/InterfacesInteractivasUnitec

Men inga bevis hittades, och det var först efter att man intervjuat många av pojkarna som varit medlemmar i klubben och erkänt att de varit med i olika experiment som Anatoly utfört, som tvåbarnspappan kunde gripas i december 1985.

Bland bevisen som säkrades hittades pojkanrnas skor som Anatoly sparat som minnen.

Anatoly åtalades för sju mord, sju fall av sexuella övergrepp och sju fall av nekrofili. I juni 1986 dömdes han till döden. De polisen återfunnit sex av Anatolys sju offer.

Den 16 september 1989 verkställdes Anatolys dödstraff, han arkebuserades. 

Facebook/Brakemekillersonthisday

Anatoly Slivko dåd visar med all tydlighet att varför vi aldrig får sluta stå upp och ta fajten om vi misstänker att vuxna människor utnyttjar barn.

Tyvärr är det inte ovanligt att många av de barn som utsätts för sexuella övergrepp blir utnyttjade av någon släkting eller vän, det gör att många barn inte vågar berätta.

Misstänker du att någon i din närhet blir utsatt för övergrepp kan du vända dig hit.

Dela gärna denna historia med alla dina vänner på Facebook. 

Inget barn någonsin ska behöva fara illa eller utsättas för övergrepp utan att någon märker.