16-åringens flickvän dör plötsligt. Nu berörs miljoner av pojkvännens vackra kärleksförklaring.

Alla vet hur det är att vara nykär. Man vill att hela världen ska veta hur perfekt och underbar ens partner är. Man vill visa sin kärlek helt enkelt på olika sätt. Taj De Carrieré och hans flickvän Katrice Holden var precis så. Precis som vilket tonårspar som helst, men i slutet av januari i år ändrades allt. Katrice gick och la sig för natten, men vaknade aldrig upp igen.

Gymnasiestudenten Taj De Carrieré och hans flickvän Katrice Holden var som vilket par som helst. Kärleken lyste igenom på sociala medier och i deras närvaro.

Både Taj och Katrice delade med sig av sin kärlek på Twitter, men det var ingen som kunde ana att detta skulle bli Katrice sista statusuppdatering i livet.

Katrice gick bort i sömnen den 29 januari, men vad som orsakade hennes plötsliga bortgång vet man inte. Det man vet just nu är att Katrice hade klagat över magsmärtor, något hon hade berättat för en vän, men det är den enda ledtråden som finns i dagsläget.

Hennes pojkvän Taj har valt att vara öppen med sin sorg på sociala medier, och det gör verkligen ont i hjärtat att läsa hans sorg och tankar. Han hyllar sin flickvän med fina dikter och texter som går rakt in i hjärtat.

Det som har fått människor över hela världen att känna tårar rinna ner för kinderna är den tatuering han gjort för att hedra Katrice. Det är ett par ängelvingar över hans bröstkorg där han i mitten har en tom plats som är till för hans halssmycke. Halssmycket är en liten urna, som innehåller aska från hans döda flickvän.

Så vackert gjort Taj!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna