16-åringen hittas död i trafikolycka – då upptäcker polisen den verkliga orsaken till hennes död

Livet slutade alldeles för tidigt för 16-åriga Megan Bannister, som hittades död i bilen efter en trafikolycka i söndags. Bilen som Megan satt i baksätet på krockade med en motorcykel, vilket ledde till en omedelbar död för 16-åringen. Allt såg ut som en tragisk bilolycka, men när polisen tittade närmare på fallet upptäckte de att något inte stod rätt till. De andra i bilen överlevde, och Megans skador kan inte ha orsakats av krocken, någon hade dödat henne innan. 

Den här veckan skulle 16-åriga Megan Bannister från England skriva sina slutprov i skolan. Hennes mål var att bli barnmorska, men söndagens fruktansvärda händelse satte stopp för det. 

Under söndagsmorgonen fick polisen larm om en allvarig trafikolycka i engelska Enderby. På plats hittade de 16-åriga Megan död i baksätet på en Opel som krockat med en motorcykel. Anhöriga och allmänheten informerades om att 16-åringen mist sitt liv i olyckan, men ganska snabbt märkte polisen att något inte stämde. 

Männen i framsätet överlevde utan svåra skador, och rättsläkarens undersökning visade att Megans skador inte kan ha kommit från bilolyckan, det rapporterar BBC

Ganska snart kunde man konstatera att Megan mördats innan trafikolyckan. Krocken var antingen en olyckshändelse som skedde när killarna skulle göra sig av med kroppen, eller så var den planerad för att dölja att de mördat Megan innan.

Två män i åldrarna 27 och 28 år nu gripna misstänkta för vållande till annans död, det rapporterar BBC

Enligt tidningen The Sun ska Megans kompisar berättat att 16-åringen skulle på en dejt kvällen innan hennes död inträffade. 

16-åriga Megans liv slutade alldeles för tidigt. Dela gärna detta för att uppmana andra att prata med tonåringar om att vara på sin vakt inte följa med folk de inte känner.