17-åriga servitrisen tog cancersjuka pappans nota. Nu berörs en hel värld av hennes fina ord på kvittot.

Att få ett cancerbesked är för de flesta oerhört tungt och det innebär ofta en väldigt stor omställning i livet. Du tvingas gå på provtagningar, förbereda dig inför eventuella behandlingar och kanske ta cellgifter.

För Rick och Annette Lewallen från Hamilton, New Jersey, förändrades livet efter att Rick fått en hjärntumör. Efter beskedet började Rick att strålbehandlas och gå på cellgifter. Paret har sedan dess inte haft så mycket tid över till att gå ut och äta, men förra torsdagen bestämde sig paret för att trots allt unna sig ett besök på den lokala pizzeiran.

Rick beställde en sallad och Annette tog en bit pizza. När det är dags att betala räkningen, kom servitrisen Daniela Bossi tillbaka till bordet med en fin hälsning till paret. Den här historien värmer verkligen mitt hjärta.

Det var i april som Rick fick beskedet om att han hade en cancertumör i hjärnan och han har sedan dess genomgått intensiva behandlingar. Servitrisen Daniela, vars lillasyster är bästa vän med parets dotter, kände igen Rick och Annette när de satt och åt på pizzerian Brothers.

parets

När paret kallade in notan bestämde sig Daniela för att skicka med en hälsning. Hon betalade notan och skrev: ”För att ni utkämpar den största kampen, den här tar jag”. Annette gjorde en Facebook-uppdatering efter den fina gesten och hennes inlägg spred sig fort. I inlägget har hon taggat Daniela med texten: ”Världen är en bättre plats tack vare människor som du”.

17-åriga Daniela, som bara varit anställd ett par månader på pizzerian, tvekade aldrig på att visa sin solidaritet med paret.
– Varje gång han (Rick) äter ute är ett speciellt tillfälle. Jag ville göra lite skillnad i världen och jag hoppas fler tar efter, säger Daniela till News12.

daniela

Pizzerians ägare är också mycket stolt över sin nyanställda servitris.
– Det är inte ofta du hör om någon så ung som gör något med så mycket hjärta, säger en av ägarna till NJ1015.

Det är bara att hålla med alla inblandade i denna fina historia. Vi behöver fler som Daniela och hennes medmänsklighet är verkligen en stor inspiration för oss alla. Nu håller jag tummarna för att det går bra för Rick i fortsättningen och att han och Anette får äta många fler middagar tillsammans!

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.