17-åringen sover över hos son kompis – nästa dag förstår ingen vad han säger

Bonnie och hennes man var på jobbet när telefonen plötsligt ringde. Det var deras 17-åriga son Cody som natten innan sovit över hos en kompis.

Cody och hans kompis hade varit ute och festat, så när Cody inte ville vakna morgonen efter, tyckte kompisen inte att det var någonting konstigt.

Det skulle dock visa sig att han hade fel, och anledningen till att Cody inte vaknade skulle var något ingen kunnat föreställa sig.

Pappan i familjen där Cody spenderat natten ringde till Bonnie och satte luren mot Codys öra och tänkte att mamman kanske kunde prata med son, men när allt som hördes från Cody var oförståeliga ljud förstod de att någonting var fel och ringde direkt efter ambulans.

Läkarna gjorde genast en skiktröntgen på honom och det visade sig att Cody fått en rejäl stroke i vänster hjärhalva.

Vanligtvis associerar vi stroke med gamla människor och därför var alla väldigt chockade när de fick det otänkbara beskedet.

När de tänkte tillbaka kom de på att Cody hade pratat lite sluddrigt vid ett par tillfällen, och att han haft domningar i armar och ben, men eftersom att det gått över av sig självt var det ingenting de lagt någon vikt vid.

Inte i sin vildaste fantasi hade de kunnat ana att det skulle leda till en stroke. Nu vill Bonnie varna andra, så här säger hon till 1011 News:

”Mitt råd till föräldrar, ignorera aldrig några symptom ditt barn kan tänkas ha”.

Cody hade änglavakt, och hade det inte varit för skickliga läkare hade han inte överlevt.

Här kan du se ett inslag om hur det gick för honom:

Dela gärna denna artikel med vänner och familj, det är otroligt viktigt att uppmärksamma dessa symptom så att inte fler drabbas.