18-åring med Downs syndrom landar stort modellkontrakt. Vilken förebild för alla att följa sina drömmar.

För ett par månader sedan lärde världen känna Madeline Stuart, 18, från Brisbane. Tidningar i hela världen skrev om hennes kamp för att leva ett hälsosammare liv – och göra karriär som modell. Madeline har downs syndrom, men det är inget som hindrar henne.  Nu har hennes stora dröm att bli modell blivit verklighet.

Sen Madeline gick ut i media och berättade att hon ville bli modell har hon fått flera olika erbjudanden, men valde tillslut att arbeta med amerikanska agenturen Manifesta.

Bildkälla

modell5

Hennes mamma är inte förvånad över dotterns prestationer.
”Människor med Downs kan göra allt, de behöver bara få göra det i sin egen takt. Ge dem en chans och du kommer bli rikligt belönad”, säger hennes mamma till Daily Mail.
”Jag tycker att det är på tiden att människor inser att personer med Downs syndrom kan vara vackra och sexiga och förtjänar att hyllas”.

Bildkälla

modell6

Bildkälla

modell7

Sen Madeline började träna förra året har hon gått ner 20 kilo. Hon simmar 5 gånger i veckan, spelar cricket och dansar med Hip hop-dansgruppen Bust a move. I sommar reser gruppen till Los Angeles för att uppträda. Förutom att Madelines nya liv har gett henne en modellkarriär så har det också gjort underverk för hennes hälsa och hjärtproblem.

Bildkälla

madde

Bildkälla

modell3

Jag önskar Madeline stort lycka till med sin nya karriär och sitt hälsosamma liv. Det är så kul att hon får förverkliga sin stora dröm.

Bildkälla: Facebook

model

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna