19-åringen fotar dödsolyckan – sedan upptäcker hon avgörande detaljen som skakar alla

Ett ögonblick är precis lika kort som det låter, det varar bara några millisekunder, därför hyllas ofta fotografer som lyckas fånga häpnadsväckande detaljer på bild. 

För en 19-årig flicka i USA var det helt oplanerat att ta en bild som senare kom att uppmärksammans och delas över hela internet. Flickan stannde till för att fota en dödsolycka längs vägen, men den chockerande detaljen i bilden upptäcktes inte förrän efteråt. 

23-åriga Hannah Simmons skulle på ett läkarbesök med sin nio månander gamla dotter Alannah, och hade sällskap av sin bästa vän.

På vägen dit hände något som gjorde att Hannan tappade kontrollen över bilen, vilket gjorde att hon frontalkrockade med en lastbil. Smällen var så kraftig att det bara tog några sekunder innan alla i bilen var döda. 

Nio månader gamla flickan som omkom.

YouTube/Inside Edition

När en trafikolycka sker är det vanligt att folk stannar för att se vad det är frågan om, en av de som gjorde det den dagen var 19-åriga Anisa. Eftersom att vägen till jobbet var avspärrad tog Anisa upp sin telefon och fotade för att visa sin chef varför hon blev sen. Det var inte förrän senare som Anisa såg något i bilden som hon inte såg vid fototillfället.  

YouTube/Inside Edition

På bilden syns en stark ljusstrimma från himlen strax efter att flickorna och bebisen i bilen dött, och Anisa kände att hon var tvungen att visa fotot för dödsoffrens anhöriga. När familjen fick se bilden brast de ut i gråt.

Även om många skeptiker menar att ljuset är en reflektion från bilens fönsterruta så skänkte den tröst till offrens anhöriga, som väljer att tänka att deras döttrar farit till himlen. 

 

När man förlorat någon man älskar är tanken på att personen har det bra någon annanstans det enda som kan ge tröst och lugn. Dela gärna denna fina berättelse vidare för att ge hopp åt andra.