19 syskon sitter och väntar på pappan som är spermadonator – titta nu när han öppnar dörren


Foto: Youtube/Inside Edition

När konstnären Michael Rubino var i 30-årsåldern tog han ett avgörande beslut för att hjälpa andra familjer. Han skrev upp sig på en lista för spermadonation, rapporterar Inside Edition.

– På den tiden var jag och min fru infertila. Vi hade träffat några andra ofrivilligt barnlösa par vid olika rådgivningsmottagningar och vi såg något på nyheterna om en spermabank i Kalifornien, säger Michael till People.

Det var då han fick en idé.

– Jag sa, varför inte? I så fall kunde jag åtminstone hjälpa andra infertila par.

Foto: Youtube/Inside Edition

Samtidigt som Michael donerade sperma fyllde han i en ruta som betydde att barnen kunde få kontakta honom om de ville efter att de fyllt 18 år. Där och då tänkte han säkert att han troligen skulle träffa någon eller några av sina avkommor någon gång i framtiden.

Åren gick och i det dolda planerade allt fler barn att ta kontakt med sin biologiska far. Samtidigt som sociala medier blev allt större lyckades fler bonussyskon ta kontakt med varandra och samtidigt också hitta Michael via Facebook. När de skrev till honom blev han bara glad. Alla 19 barn är mellan 16-21 år och bor runtom i hela världen.

Även om han inte har uppfostrat de 19 barnen så kan man åtminstone se slående likheter mellan dem!

Familjer kan se ut på lite olika vis, och även om alla inte kände sig bekväma med att kalla Michael för ”pappa” verkar de tycka att det var roligt att träffa både honom och de flesta av alla 19 bonussyskon när tv-teamet samlade alla i ett rum.


Foto: Youtube/Inside Edition

Se vad som händer när Michael kliver in i rummet och möter alla 19 barn – och de träffar sina bonussyskon – i klippet här nedanför. 

DELA gärna vidare om du också tycker det var bra gjort av Michael att hjälpa andra som ville bilda familjer.