1979 försvann hennes pappa spårlöst. 30 år senare upptäcker hon detta på nätet och tror knappt sina ögon.

April Becker Antoniou hade letat efter sin far under en mycket lång tid. Allt hon visste var att pappan försvunnit när hon var mycket liten. Hennes mamma och pappa hamnade i ett slagsmål och mamma stormade ut med April. Efter det såg hon aldrig sin far igen. Hon klandrade dem båda, men så småningom förlät hon båda också. ”Jag vet att de hade ett gräl och min mamma tyckte att det var bäst att lämna. Jag klandrar dem båda lika för det beslutet”, säger hon. Men efter 15-20 år bestämde sig April för att försöka släppa det och lägga sin energi på att hitta pappan Scott. Hon började forska på nätet och sökte på pappans namn på sökmotorer, utan resultat. En dag försökte bestämde hon sig för att testa något nytt, och sökte på en fras som skulle förändra allting…

När April var liten flicka försvann hennes pappa, efter ett gräl med mamman.

Skarmavbild 2015-12-14 kl. 16.02.36

Hon letade länge på nätet efter sin far, men det tog lång tid att hitta honom. De orden som gav svar var ”Scott Robert Becker letar efter April”.

Skarmavbild 2015-12-14 kl. 16.01.50

Hon fann då AprilBecker.com, en hel webbplats uppkallad efter henne. På hemsidan fanns ett brev där det stod:

”Kära April, om du läser detta, vänligen skicka ett e-mail till: [email protected] Jag är din pappa och jag skulle verkligen vilja prata med dig”.

April mejlade direkt. Det visade sig att Scott letat efter sin dotter i många år. Han hade först anlitat två privatdetektiver och lagt en förmögenhet på dessa. Men de var inte till någon hjälp, så han bestämde sig för att skapa en hemsida, AprilBecker.com. Webbplatsen hade varit uppe i ett decennium, men till slut lyckades April hitta den.

Efter 30 långa år kunde pappa och dotter äntligen återförenas. April välkomnade honom i familjen och presenterade honom för hans barnbarn. Vackert!

Gilla gärna om du också är glad över att de äntligen funnit varandra!