1980 adopterades hennes dotter bort. 36 år senare avslöjas det osannolika.

1980 var Wendy var 19 år gammal när hon fick nyheten om att hon var gravid. Det var inte planerat och Wendy tog det tuffaste och mest hjärtskärande beslutet i sitt liv: Att adoptera bort sin lilla flicka. Lyckligtvis kom dottern, som döptes till Heather, till en väldigt kärleksfull och fin familj. Hon växte upp i trygghet och gifte sig med en man som heter Eric. Tillsammans fick de en dotter, Sophie. Vad det gäller Wendy gick hon vidare med sitt liv, även om beslutet att adoptera bort dottern plågade henne. Hon fick så småningom ytterligare två barn, men hon kunde aldrig slutat tänka på Heather, som hon en gång adopterade bort. Wendy hoppades alltid att hon en gång skulle få träffa sin flicka igen. Av en slump bodde Heather och Wendy väldigt nära varandra, men deras vägar korsades aldrig. Det var i alla fall vad alla trodde… När Wendys syster fick jobb på samma avdelning på den socialförvaltning som hjälpte Wendy att placera dotter för adoption för många år sedan förändrades allt. Det var då Wendy började att leta efter mer information om Heather…

baby11

När Wendy fick veta att hon var gravid 1980 blev hon både chockad och förvirrad. Hon var bara 19 år gammal och fruktade att hon inte skulle kunna ge dottern all den trygghet och kärlek som ett barn förtjänar.

Till slut tvingade Wendy att ta det hjärtskärande beslutet att sätta upp barnet för adoption. Det var förstås inget lätt beslut, men hon gjorde det för att hon ville sin dotters bästa.

heather33

Barnet, som senare döptes till Heather, kom lyckligtvis till en kärleksfull, trygg och omtänksam familj. Hon växte upp, gifte sig och skaffade egna barn.

wendy88

Wendy gick vidare i sitt liv och fick ytterligare barn och barnbarn. Men det var något som hela tiden gnagde inom henne. Hon slutade aldrig tänka på Heather och funderade mycket på sitt beslut att lämna bort sin förstfödda dotter. Innerst inne hoppades hon att hon en dag skulle få återförenas med Heather.

Det såg länge mörkt ut och Wendy hade svårt att hitta information om sin dotter. Men ödet ville annorlunda. När Wendys syster Kristi fick jobb på samma socialavdelning som hjälpte Wendy med adoptionen förändrades förutsättningarna. Systern berättade att hon fått upp ett spår.

Wendy började söka efter Heather tillsammans med sin syster och det tog inte lång tid för de båda att hitta dottern i arkiven.

dotter1

Wendy och Heather beslutade att träffas på Heather 36-årsdag. Och det dröjde inte länge innan de både gjorde en kanske än mer chockerande upptäckt.

För mer än ett decennium sedan arbetade de båda tillsammans på samma varuhus! Båda noterade att de var väldigt lika varandra vid tillfället, men det anade aldrig att det var mor och dotter.

Återföreningen på 36-årsdagen blev lyckad och Heathers adoptivfamilj omfamnade Wendy med öppna armar. Så fint att se!

Visst blir man glad av att se denna återföreningen? Gilla gärna om du önskar mor och dotter en fortsatt fin relation!