2-åringen ringde polisen när hon behöver hjälp med att klä på sig.

Redan när vi är väldigt små får vi lära oss att vi alltid ska ringa 112 när vi behöver hjälp. Samma sak lärde mamman Pebbles Ryan sin 2-åriga dotter Aaliyah, men då de bor i USA är numret som gäller 911. Så när den lilla flickan en dag befann sig i en situation där hon behövde omedelbar hjälp gjorde hon som hon blivit uppfostrad – hon ringde 911. Men när polisen kom till platsen möttes de av något de inte riktigt hade räknat med.

2-åringen hade nämligen, utan sina föräldrars vetskap, ringt till polisen då hon behövde hjälp – med att klä på sig. Hon hade med andra ord tolkat föräldrarnas instruktioner som att det var okej att ringa polisen så fort man behövde lite assistans, oavsett vad det handlade om.

Även om man såklart aldrig ska ringa till polisen om det inte är en akut fara så tog den lokala polisen i Greenville County larmet med ro.

”Jag anlände till huset och flickan kom till dörren med byxorna halvt påsatta och berättade att hon inte kunde få på sig dem. Så jag satte mig ner på trappen och hjälpte henne sätta på sig byxorna. Och sedan fortsatte hon med att be mig att lyfta upp henne och krama henne… och det var den bästa händelsen på mitt skift den dagen”, skriver polisen på sin Facebook-sida.

Här nedan kan du se ett nyhetsinslag om den roliga händelsen:

Du får gärna dela den här roliga historien vidare om du också fick ett leende på läpparna av att läsa den!