2-årig pojke besöker pappans grav – vad han hittar vid stenen lämnar mig i tårar

Att förlora din far är tufft, oavsett hur gammal du är.

Men att som 2-åring behöva ta farväl av sin älskade pappa kan vara extra svårt. 

Danielle Ogle glömmer aldrig denna skräckfyllda dagen när hennes make, Cody, körde av vägen och omkom i april 2016. Cody, som jobbade som polis, var en älskad pappa och make. 

”Jag trodde det var Cody som ringde på dörren eftersom han kanske glömde sina nycklar eller något, men när jag öppnade stod det några andra poliser där. De berättade att han kraschat med bilen och att han inte klarat sig”, säger Danielle. 

Ett sätt att hantera den smärtsamma för Danielle och 2-årige Braxton är att besöka Codys grav. Varje dag är familjen där och julafton var inget undandag. 

Men Danielle och Braxton vandrade upp mot begravningsplatsen kunde varken Danielle eller Braxton låta bli att notera ett paket som låg framför gravstenen. 

Precis som alla barn sprang Braxton snabbt fram till julklappen och öppnade den mystiska gåvan.  

”Det första han sa när den öppnade paketet var; ‘Mamma, jag blir så glad över att pappa lämnat en present till mig’. Han trodde att hans pappa hade glömt honom och att han inte skulle få någon julklapp av sin far”, förklarar mamma Danielle. 

Naturligtvis var det inte Cody som lämnat paketet och det var inte heller Danielle. I stället var det mammen som designade Codys gravsten, Chris Blake, som lämnat gåvan. 

Titta gärna på Braxtons reaktion nedan när han får sitt paket. Underbar att se 🙂

Blev du också rörd av denna osjälviska och vänliga handling?

Dela gärna vidare denna fina gest på Facebook om du också blir varm i hjärtat av att se när folk verkligen bryr sig om barn som går igenom en tuff tid.