2-åringen väntar vid vägen varje fredag på sin bästa vän. När jag ser vem det är smälter jag lite. Vilken oväntad vänskap.

Kommer du ihåg din första bästis? Jag gör det, och jag är helt säker på att den här lille krabaten också kommer att göra det.

2-årige Deacon har stått och väntat vid vägkanten varje fredag för att de ska träffas. Men det här var deras sista fredag tillsammans.

Deacon Ross är 2 år gammal.

1.

Hans bästa kompis heter ”O dee”. Varje fredag står den lille två-åringen och väntar på sin bästis vid vägkanten. Men det här är tyvärr dagen då han träffar sin bästa vän för sista gången.

2.

”I dag är det sista gången vi träffar min brorsas bästa kompis O dee”, berättar Deacons storasyster.

3.

Reportern frågar Deacon vem som är hans bästa kompis. ”O dee”, svarar Deacon glatt och pekar efterlängtat mot det håll han brukar dyka upp när han hälsar på.

4.

Som vanligt varje fredag står den två-årige pojken och väntar och väntar…

5(1)

Och till slut kommer hans allra bästa vän!

5.

”Jag har märkt att han gillar mig”, säger ”O dee”.

Anledningen till att de här underbara vännerna inte kommer se varandra fler gånger är för att Deacon ska få en bror och familjen ska flytta. Den lille två-åringens mamma berättar att Deacon har gett ett namnförslag till hans lillebror. ”Deacon vill att vi ska döpa honom till O dee”, berättar hon och säger att hennes son förmodligen inte har förstått att det är sista gången han träffar ”O dee”.

8.

Mamman tar en bild på barnen tillsammans med ”O dee”, och ger honom en korg med olika godsaker för att tacka för det som har varit. ”Jag kommer att sakna honom”, säger ”O dee”.

Bildkälla: Youtube.

Den här vänskapen kan jag bara beskriva med ett ord: Fantastisk!

Hela inslaget med de underbara vännerna kan du se här nedanför:

Vill du ha fler bedårande artiklar om oväntad vänskap i ditt flöde? Klicka bara på gilla-knappen nedanför.