20-årig student dör i bilolycka – sedan drömmer systern något som leder till en upptäckt

Med bara någon månad kvar till examen dör 20-åriga Emily Clark plötsligt i en kraftig bilolycka. Den sörjande familjen tror att allt från Emilys sista tid i livet är ett minne blott, tills systern drömmer att Emilys mobiltelefon klarade smällen.

20-åriga Emily Clark var en passionerad sjuksköterskestudent som stod sin familj och sina vänner väldigt nära. Hon uppfattades som omtänksam, positiv och ambitiös inför att slutföra utbildningen som skulle ge henne drömjobbet. Men i april 2015, inte långt innan Emilys examen, händer det fruktansvärda. 

YouTube / Inside Edition

Tillsammans med fyra andra studenter krockar Emily med en traktor-trailer på en motorväg i Savannah. Kvar av bilen blir nästan bara skrot, och Emilys liv är avslutat i alldeles för tidig ålder, det skriver Littlethings.

Som de flesta andra tjejer i 20-årsåldern gillade Emily att ta bilder med sin mobiltelefon. Emily fotade flitigt och fyllde sin kamerarulle med bilder på familj, vänner, pojkvännen och roliga aktiviteter. När familjen sörjde Emilys bortgång hade lillayster Hailey en märklig dröm. Hon drömde att Emilys mobiltelefon fanns på platsen där Emily dog, och att den fortfarande fungerade. 

YouTube / Inside Edition

Pappa Clark trodde att det var omöjligt med tanke på att bilen var totalt sönder efter den svåra krocken, men det visade sig att han hade fel. 

Sex månader efter Emilys död ringer polisen och säger att de hittat hennes mobiltelefon, och att den fungerar. 

I telefonen fanns en kamerarulle full med bilder på Emilys senaste tid i livet. Där fanns bilder på hennes pojkvän, vänner, familj och givetvis – Emily själv. 
– Det gjorde oss glada i hjärtat, det var som att hon kom till liv igen, säger pappa Craig till Inside Edition

 

Tänk vad våra drömmar kan tala om för oss. Dela gärna om du blev berörd av berättelsen.

Publicerad av Newsner familj