20-årig student dör i tragisk olycka – besöker sin syster i en dröm för att berätta något viktigt

Med bara någon månad kvar till examen avled 20-åriga Emily Clark plötsligt i en allvarlig bilolycka. Den sörjande familjen trodde att allt från Emilys sista tid i livet var borta, tills lillasystern drömde något som gav dem en strimma hopp igen.

Men när polisen ringde upp och berättade att systerns dröm var sann fick familjen en chock.

20-åriga Emily Clark var en passionerad sjuksköterskestudent som stod sin familj och sina vänner väldigt nära. Hon uppfattades som omtänksam, positiv och ambitiös inför att slutföra utbildningen som skulle ge henne drömjobbet. Men i april 2015, inte långt innan Emilys examen, hände det fruktansvärda. 

YouTube / Inside Edition

Tillsammans med fyra andra studenter krockade Emily med en traktor-trailer på en motorväg i Savannah. Kvar av bilen blev nästan bara skrot, och Emilys liv avslutades i alldeles för tidig ålder.

Som de flesta andra tjejer i 20-årsåldern gillade Emily att ta bilder med sin mobiltelefon. Hon fotade flitigt och fyllde sin kamerarulle med bilder på familj, vänner, pojkvännen och roliga aktiviteter. Men mobilen försvann i olyckan och alla bilder var borta.

Mitt i all sorg hade lillayster Hailey en märklig dröm. Det var precis som att Emily besökte henne i drömmen och ville berätta något. Hon drömde att Emilys mobiltelefon fanns på platsen där Emily dog, och att den fortfarande fungerade. 

YouTube / Inside Edition

Pappa Clark trodde att det var omöjligt med tanke på att bilen var totalt sönder efter den svåra krocken, men det visade sig att han hade fel. 

Sex månader efter Emilys död ringde polisen och sa att de hittat hennes mobiltelefon, och att den fungerade. 

I telefonen fanns en kamerarulle full med bilder på Emilys senaste tid i livet. Där fanns bilder på hennes pojkvän, vänner, familj och givetvis – Emily själv. 

– Det gjorde oss glada i hjärtat, det var som att hon kom till liv igen, säger pappa Craig till Inside Edition

Tänk vad våra drömmar kan tala om för oss. Jag tror det var Emily som ville att familjen skulle hitta telefonen.

Dela gärna om du blev berörd av berättelsen.

 

Publicerad av Newsner familj