21-åringen kör 321 mil för att få vårdnaden av sina småbröder men möts av en överraskning hon aldrig räknat med.

När Melissa växte upp åkte hon in och ut ur olika fosterhem då hennes mamma upprepade gånger dömdes till fängelsestraff. Med anledning av detta fick Melissa, som är det äldsta av tre syskon, aldrig chansen att växa upp med sina bröder. Bröderna J.J. och Christian växte i stället upp i andra fosterhem och barnen fick aldrig chansen att bo tillsammans under sina barndomsår. Idag är Melissa 21 år och arbetar inom den amerikanska marinkåren. Hon har inte sett sina bröder på sex år. Men när hennes mamma nyligen dömdes till ett nytt fängelsestraff på grund av ett drogrelaterat brott bestämde sig Melissa för att det fick vara nog. Hon skulle nu försöka få vården av sina småbröder – ett uppdrag som på förhand kändes oerhört tufft att lyckas med.

Melissa bävade för vad domaren skulle besluta när hon ansökte om att få vårdnaden av sina lillebröder. Då hon är väldigt ung, endast 21 år och knappt hade råd med sin egen hyra var hon nästan säker på att domaren skulle anse att bröderna hade det bättre i sina fosterhem.

Men trots det körde hon 321 mil för att komma till Alabama och föra sin talan i domstolen och försöka få med sig sina bröder hem. Men det som hände när hon skulle åka hade hon inte räknat med. Ett tv-program, ”Prank It FWD”, hade nämligen fått höra om hennes historia och hade förberett en överraskning: hon fick såväl mat som bensin betald för hela den långa resan och dessutom en månadshyra betald.

Och sedan fortsatte de positiva nyheterna att avlösa varandra. Efter att Melissa fört fram sin talan i domstolen beslutade domaren att ge henne vårdnaden av sina bröder. Men det stannade inte där.

När hon återvände hem hade tv-programmet förberett ytterligare en överraskning. Hon fick nämligen en splitterny Toyota som hon kan köra runt sina båda bröder i.

Tack vare Melissas beslutsamhet och lite hjälp från ett tv-program är nu syskonen äntligen återförenade. Tv-programmet har dessutom beslutat sig för att göra något ännu finare. För var 1000 tittning på inslaget här under kommer de att donera 1 dollar till organisationen DoSomething.org som stöttar människor i behov av hjälp.

Här kan du se hela inslaget där Melissa äntligen återförenas med sina bröder:

Så en delning kan verkligen göra skillnad. Om vi alla hjälps åt att dela det här vidare gör vi samtidigt skillnad för människor som behöver hjälp.