En riktig hjälte: Mamma fäster barnet i bilbarnstolen och slänger ut henne från brinnande huset

Det är verkligen fantastiskt vad som händer med en kvinnas intuition när hon har blivit mamma. Helt plötsligt så handlar livet inte om en själv längre – utan det är barnets säkerhet som går först – vad som än händer.

Det är verkligen något som visas i den här historien – som både är sorglig men också väldigt fin. Tack vare den nyblivna mamman Shelby Ann Carter i USA, överlevde hennes tolv veckor gamla bebis en fruktansvärd brand. Men tyvärr kom Shelby Ann inte levandes ut.

21-årige Shelby Ann Carter var på väg att bygga upp ett idylliskt familjeliv. Tillsammans med hennes pojkvän bodde hon med sin mamma i Wyoming, USA.

Facebook / Shelby Ann

I början av januari i år log lyckan mot paret och de fick en vacker dotter. Shelby Ann var överlycklig över att ha blivit en mamma.

Men hennes planer för framtiden skulle sorgligt nog komma till ett snabbt slut.

Den 30 januari hände nämligen det som inte får hända – och tragedin var ett faktum.

Plötsligt började huset brinna när Shelby Ann var ensam hemma med sin dotter. Branden utvecklades snabbt och på bara några sekunder var huset fyllt av farlig rök – och det fanns ingenstans att ta vägen.

Kwoc News

Brandmännen skyndade till det eldhärjade huset men när elden var under kontroll gjorde de en fasansfull upptäckt när de kom upp på andra våningen.

Shelby Ann hade blivit förgiftad av röken och avlidit.

Men mitt i tragedin gjorde brandmännen en fantastiskt upptäckt – som visar att en förälder verkligen gör allt för sitt barn.

Facebook / Shelby Ann

Shelby Ann hade nämligen spänt fast sin nyfödda dotter i en bilstol, och släppt henne från andra våningen. Med sina sista andetag offrade hon sitt liv för sin dotter.

När brandmännen fann dottern, som fick namnet Keana, åkte de direkt till sjukhuset oroliga för att hon också skulle ha tagit skada av röken. Men tack vare Shelby Anns snabba agerande hade dottern klarat sig helt oskadd.

Efter den stora katastrofen inledde grannarna en insamling på Internet för att familjen skulle kunna bygga upp huset igen och ge en ekonomiskt trygghet till Shelby Anns familjemedlemmar. På bara några veckor nådde man målet på närmare 350 000 kronor.

Shelby Anns agerande visar verkligen hur stor en mammas kärlek är för sina barn.

Även om förlusten är stor och Keana aldrig kommer få träffa sin mamma så tror jag att hon kommer vara stolt över henne i en livstid.

Dela gärna det här inlägget för att hyllas Shelby Anns fantastiska agerande.