21-åringen går med på att föda parets barn – då gör barnmorskan otrolig upptäckt på ultraljudet

För några år sedan satt Shaniéce Sturdy och tittade på TV när hon fastnade framför en dokumentär om surrogatmödrar. 

Från den stunden blev hon allt mer intresserad av att en dag hjälpa till som surrogatmamma, med förhoppningen om att kunna hjälpa ett par som kämpade för att bilda familj.

Åren gick, och efter födseln av sin första son, bestämde sig Shaniéce på allvar för att ansöka om att bli surrogatmamma. 

Det var ett beslut som skulle komma förändra hennes och flera andras liv – både en och två gånger…

© Youtube/SevenNews

”Jag var bara 21 år vid den tiden, men jag var inte intresserad av att festa eller dricka”, säger Shaniéce till Daily Mail och fortsätter:

”Jag ville hellre hjälpa ett annat par uppfylla sin familjedröm och fokusera på att uppfostra min son Rylee ordentligt”.

Hon var medveten om att hon kanske inte skulle bli godkänd som surrogatmamma och därför höll Shaniéce sina planer hemliga.

© Youtube/SevenNews

Den unga och beslutsamma kvinnan gjorde alla nödvändiga efterforskningar på egen hand och gick igenom hela processen själv. 

Och i samma stund som hon träffade Joanna och Steve – hoppfulla om att en dag bli föräldrar – visste Shaniéce att hon ville hjälpa dem.

Det var också först då som hon delade nyheten med sina nära och kära. Shaniéce flög sedan till en specialistklinik i Los Angeles för att låta ett bekfruktat ägg från Joanna planteras in. 

Vid en ålder av 21 år blev Shaniéce Storbritanniens yngsta surrogatmamma.

Tanken var att hon ”bara” skulle bära på en son eller dotter till paret, men Shaniéce kunde inte undgå att märka hur hennes babybula växte sig väldigt stor.

© Youtube/SevenNews

Joanna och Steve var med på Shaniéces första ultaljud – och trion blev chockade när nyheten om att de väntade tvillingar avslöjades.

Den glada paret var överlyckliga och sprang runt på sjukhuset i ett gläjderus.

Men sedan, 10 veckor senare, fick Shaniéce ytterligare en chock när barnmorskorna gjorde en förbluffande upptäckt…

Det visade sig att hon bar på trillingar! 

Graviditen gick bra Shaniéce, Joanna och Steve kunde snart välkomna Willow, Harrison och Daisy till världen. 

© Youtube/SevenNews

Shaniéce har fortsatt att besöka barnen varje födelsedag och har god kontakt med föräldrarna. 

”Även om jag var bara 21 och det var ett stort ansvar att bära någon annans barn, så var det en av de bästa upplevelserna i mitt liv”, berättar hon. 

Publicerad av Newsner Familj – gilla oss gärna för fler solskenshistorier!