22-åringen förföljs och trakasseras av 3 mansgrisar i skåpbil – sedan ger hon dem en klockren läxa

Världen är full av människor som inte kan bete sig. Det spelar ingen roll om de är nyktra eller vilken tid på dygnet är, man kan ändå bli förvånad över hur vissa är funtade. 22-åriga Courtney var minst sagt överraskad när hon råkade ut för några riktiga mansgrisar på väg till jobbet tidigt på morgonen. Männen roade sig med att förfölja henne med sin skåpbil medan de skrek obscena saker. Men vad de inte visste var att de jäklades med fel tjej.

 

Klockan var bara halv åtta på morgonen när Courtney Greatrex märkte att en skåpbil började att förfölja henne. I den satt tre män, som lutade sig ut genom fönstren och skrek olämpliga saker till 22-åriga Courtney.

Facebook/Courtney Greatnex

 

Männen kallade Courtney saker som var sexuella och förolämpande. När Courtney skrek åt dem att det räknas som trakasserier skrattade de och blev ännu värre. Men när de kallade henne ”hora” fick hon nog.

Planerade en hämnd

– Så jag tog en bild på deras skåpbil och sa åt dem att lämna mig ifred, och då dolde de sina ansikten, men det var efter de hade kallat mig jävla hora, för att jag gick till tunnelbanan, berättar Courtney i en intervju med tidningen Daily Mail.

Courtney såg att killarna satt i en firmabil, så hon kontaktade deras chef.
– Jag talade med chefen och han bemötte mig på ett väldigt bra sätt. Och självklart ska företaget ta ansvar för att dessa män sitter och beter sig på det här viset, i en bil med deras logga på, berättar hon för Daily Mail.

Facebook/Courtney Greatnex

Männen fick betala

Företaget tog allvarligt på hur deras anställda betett sig i tjänsten. En av männen fick sparken med omedelbar verkan, och de andra skulle utredas vidare.

Att som ung tjej bli sexuellt trakasserad när man går ensam gör en väldigt utsatt. Många hade nog inte vågat göra något åt saken, men Courtney gav mansgrisarna en läxa de sent ska glömma. Dela gärna för att hylla henne.