25-åriga Taela blev överfallen – slog ner mannen som försökte våldta henne

Mitt på blanka dagen attackerades 25-åriga Taela Davis av en främmande man i närheten av sitt hem i Melbourne, Australien.

Mannen slog henne så hårt att hon föll till marken. Sedan försökte han slita av henne tröjan.

Men han visste inte att Taela tränar karate sedan 15 år tillbaka och har svart bälte.

När hon låg där på marken kände hon hur adrenalinet kickade in. Hon bestämde sig för att kämpa mot den här mannen och ta sig därifrån levande.

– Jag vägrade bli en av de kvinnor som blir överfallna och våldtagna när de går utomhus, berättade hon efteråt hon enligt Daily Mail.

Hon krånglade sig loss från mannens grepp och sparkade honom så att han tappade balansen. Men Taela insåg att mannen inte skulle ge upp, och bestämde sig för att försöka skada honom så mycket som möjligt så han inte skulle få övertaget över henne igen.

– Jag slog honom så hårt jag kunde på näsan så att han började blöda, men han tog tag i mig igen. Då sparkade jag honom flera gånger i skrevet och i magen samtidigt som jag ropade på hjälp. Människor i närheten hörde mig och insåg vad som hände, vilket skrämde mannen och fick honom att springa iväg, berättar hon.

Händelsen inträffade i maj 2015, och Taela tror inte hon hade varit vid liv idag om det inte vore för hennes kunskaper i karate.

taela
© Facebook

Hon klarade sig med två brutna revben, en hjärnskakning och en hel del blåmärken. Men om det inte hade varit för karaten hade historien kunnat sluta mycket värre. 

Mannen, som enligt henne var runt 180 cm lång och i 20-årsåldern, angrep henne bakifrån. Hon hörde inte honom komma eftersom hon hade musik på i hörlurarna. 

Taela har senare skrivit om händelsen på Facebook. Hon uppmuntrar samtidigt andra att lära sig kampsport för att kunna skydda sig själva.

Vilken grym insats av Taela! Jag beundrar verkligen hennes mod i den här hemska situationen. 

Det är fruktansvärt att våldtäkter sker, och förhoppningsvis skrämde hon den här mannen tillräckligt mycket så han aldrig försöker våldta igen!

Publicerad av Newsner familj

 
 

Läs mer om...