25-åringen har några dagar kvar att leva – hennes sista ord är ett budskap som alla borde läsa

25-åriga Nardya har bara några dagar kvar att leva. Hon vet att en lungsjukdom kommer att ta hennes liv, och i väntan på livet efter detta går hon ut med ett känslosamt meddelande som alla kan ta lärdom av. 

25-åriga Nardya Miller vet att hon snart kommer att dö. Hela livet har hon lidit av lungsjukdomen Cystisk fibros, som gör det svårt för henne att andas. 

För två år sedan såg det ut som att Nardyas liv skulle få en positiv vändning då hon skulle genomgå en operation som skulle göra det lättare för henne att andas. Hon genomgick en dubbel lungtransplantation och hoppet tändes, men för bara någon månad sedan kunde man konstatera att Nardyas kropp stött bort de nya organen, vilket gör att hon kommer att dö, det berättar news.com.

Trots att de nya organen inte gav henne ett livslångt liv så är hon tacksam för de extra dagar hon fått med nära och kära. Just nu vårdas Nardya med syrgas för att kunna andas under vad som beräknas vara de sista dagarna i hennes liv. På sin Instagram skriver hon ett öppet och känslosamt inlägg om sina tankar kring livet och att lämna det.

”Jag kommer aldrig se ditt ansikte igen, aldrig tala med dig, röra dig, hålla om dig, aldrig mer. Men jag kommer alltid att älska dig, vänskapen vi byggt upp och minnena vi skapat tillsammans.Alla som har kommit och gått i mitt liv, har kommit och gått av en anledning och jag är så välsignad av att ha levt det här fantastiska livet som jag levt.
Så ett tack till er alla som har varit en del av min resa i den här galna världen. Även om du gjort mina ögonblick bra eller dåliga, så har du gjort mig till den kvinnan som jag är i dag.
Saker blir inte alltid som du planerat i livet, det finns några stora saker jag aldrig kommer att gå och saker jag aldrig kommer att få se. Men jag kommer att vaka över er. Alltid. Leende. För jag var här.”, skriver Nardya.

Caption

Meddelandet sprids nu som en löpeld över nätet, då orden från en döende Nardya berör en hel värld.

Facebook/Nardya Miller

Livet är kort och vi tar ofta dagarna för givet. Dela gärna om du blev berörd av 25-åringens farväl.