29-årig kvinna besökte varuhustoalett och försvann – 3 dagar senare avslöjas otäcka sanningen

29-åriga Katherine Caraway skulle handla på det stora varuhuset Walmart i Oklahoma, USA. Under shoppingturen besökte hon varuhusets toalett.

Men Katherine kom aldrig ut från toaletten igen. Nu rapporterar flera medier att 29-åringen hittats död i varuhuset – tre dagar efter att hon kom in.

Katherine hittades avliden på toaletten i måndags, rapporterar Fox 23. Det är oklart hur länge hon varit död, men övervakningskameror visar att hon gick in på toaletten tre dagar tidigare.

När dörren fortfarande var låst på fredagskvällen hade personalen placerat en ”ur funktion”-skylt på dörren.

Under måndagen skulle personalen städa toaletterna och det var då kvinnan till slut hittades. Då hade hon redan varit död länge.

Walmart har uttalat sig om händelsen efteråt:

”Vi är ledsna över vad som hänt. Vi vet inte alla fakta än, men arbetar nära med polisen för att få fram all information som behövs. Eftersom det här är en pågående utredning måste vi hänvisa er till polisen för mer information” skriver varuhuset i ett uttalande.

Enligt polisen verkar inte kvinnan ha utsatts för något brott, och det är ännu oklart varför hon avlidit.

Den tragiska händelsen har väckt starka reaktioner.

”Det här är min bästa vän, vi har saknat henne oerhört och försökt få tag i henne sedan i torsdags kväll! Hon var en fantastisk person, underbar mamma och en bästa vän” skriver en kvinna på Facebook.

Vilken hemsk händelse! Jag tycker att det borde vara standard att undersöka alla toaletter innan man stänger ett varuhus, så att ingen är kvar där inne. Nu vet vi ju inte varför Katherine dog, men kanske hade hennes liv kunnat räddats om någon hittat henne tidigare!

Vila i frid.

Publicerad av Newsner familj

 
 

Läs mer om...