3 anställda ser en kvinna gråta i bilkön och gör något hjärtevärmande för henne.

Det var en vanlig dag precis som alla andra för Barbara. Hon gjorde samma sak som hon gjorde varje morgon – körde till Dutch Bros. Drive-thru i Vancouver för att köpa sitt morgonkaffe. Men något var inte riktigt som det brukade. Kön tog otroligt lång tid och det verkade aldrig bli hennes tur. Förfaren framför henne röde sig inte en centimeter. Hon noterade att personalen i luckan pratade med kvinnan i bilen framför och plötsligt anslöt ytterligare två personer ur personalen till luckan. När det äntligen blev hennes tur fick hon veta anledningen till att det tagit sådan tid – och det berörde henne ända in i hjärtat.

Anledningen till att tre personer ur personalen samlats i fönstret på luckan berodde på något kvinnan i bilen framför hade gått igenom. När Barbara kom fram för att göra sin beställning frågade hon vad som stod på. Såhär berättar hon själv på Facebook om händelsen:

”Jag tog den här bilden när jag stod i kön på Dutch Bros på 138:e avenyn idag.”

Bildkälla: Barbara Danner (Facebook)

”Det visade sig att den unga kvinnan framför oss i kön hade förlorat sin 37-åriga make kvällen innan.”

Bildkälla: Barbara Danner (Facebook)

”När killarna och tjejerna på DB upptäckte att hon bröt ihop fullständigt släppte de allt och bad med henne i flera minuter och erbjöd henne att komma in på restaurangen för att be och få stöd och vad helst annat hon kunde tänkas behöva.

Alla mina böner till den unga familjen, och du vet var du ska stanna och köpa kaffe!”

Och det är svårt att inte bli berörd av den här vackra historien som alltså utspelade sig i en helt vanlig snabbmatsrestaurangs drive-thru. Även om hennes man aldrig kommer tillbaka så berörde det mig verkligen att läsa om den värme och medmänsklighet som personalen visade en person som för dom var en fullständig främling.

Kom ihåg, ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Om det här berörde dig lika mycket som det berörde mig får du gärna klicka på dela här under så fler kan få läsa den här hjärtevärmande historien.