3-åring lämnas ensam med barnvakten – vad kameran fångar chockar hela nätet

Små barn ser upp till vuxna och blir därför överlyckliga när de vill leka med dem. Att någon som är äldre ”spelar med” på barnets lekar kan vara ovärderligt för en liten, och det förstod 15-åriga barnvakten Keegan Carnahan. 

För ett tag sedan ville Keegan göra nåt extra för treåriga Alidy Haslam, som hon alltid passar när föräldrarna behöver barnvakt. Trots att Keegan bara är 15 år så förstod hon vad en enkel gest kan betyda för ett litet barn. Nu delas bilderna över hela nätet och Keegan kallas ”världens bästa barnvakt”. 

Treåriga Alidy Haslam brukar alltid säga att hon älskar barnvakten Keegans rosa hår för att det får henne att se ut som en sjöjungru, så en dag bestämde sig Keegan för att överraska lilla Alidy. 

”Jag har en sjöjungfrudräkt som man kan simma omkring i, den har legat i min garderob sedan jag köpte den när jag gick igenom en fas för några år sedan. Jag tyckte att det skulle vara kul att se hennes reaktion om jag tog på mig den”, berättar Keegan för tidningen Seventeen

Twitter @selftitledtyler

Keegan visste att Alidy skulle ha på sig sin lilla sjöjungfrudräkt den dagen, så när hon tog på sig en likadan sken hela ansiktet upp av lycka på treåringen. 

Twitter @selftitledtyler

De fyllde upp familjens stora badkar och badade tillsammans som två sjöjungfrur, och man kan se att lyckan är total hos lilla Alidy. 

Twitter @selftitledtyler

Keegan delade med sig av bilderna på Twitter, men hon hade aldrig räknat med att de skulle delas av tusentals världen över. Inte bara hyllades hon av treåringens mamma, hon är nu känd som ”världens bästa barnvakt”. 

Facebook/Jenna Haslam

Mamma Jenna tillsammans med treåriga Alidy.

Twitter @selftitledtyler

Man kan se hur lycklig den lilla treåringen är över vad hennes barnvakt gjorde. En enkel gest från en vuxen kan göra ett barns dag. Dela gärna om du tycker att fler borde tänka på barns glädje som 15-åringen gjorde.