3-åringen blev kvar ensam på bussen. Nu söker hans mamma okända hjälten som räddade honom.

Melvin Karlsson, 3 år, hade varit på utflykt med sin förskola. Men när de skulle kliva av bussen hann inte Melvin av och blev kvar ensam ombord. Nu efterlyser hans mamma, Jenny Nyström, den okända hjältekvinnan som hjälpte Melvin, skriver Aftonbladet.

När föreskolegruppen var på väg hem från utflykten och skulle hoppa av bussen blev det lite rörigt och allt gick väldigt fort. Melvin, 3 år, hann aldrig hoppa av och blev ensam kvar på bussen. Enligt förskolepersonalen körde busschauffören iväg så snabbt att de inte hann märka att Melvin inte var med.
Men så fort de märkte att något var fel sprang förskolepersonalen ut på vägen och försökte stoppa bussen. Men då var det för sent.
Förskolan hörde snabbt av sig till bussbolaget och fick reda på att Melvin åkt med till bussgaraget och att en okänd kvinna hade hjälpt honom.

– Efter att Melvin blev ensam kvar så ska kvinnan ha gått och satt sig bredvid honom och berättat för chauffören vad som hänt, säger mamma Jenny Nyström till Aftonbladet.
Kvinnna ska sedan ha åkt med hela vägen till bussgaraget och suttit och väntat med Melvin och busschauffören, som gav Melvin ett äpple.
Jenny vill inte anklaga förskolepersonalen för det som hände och säger att det var en olyckshändelse. Men hon vill tacka den okända hjälten, som enligt busspersonalen ska vara i 17-18-årsåldern, som hjälpte hennes son.

På Facebook skriver hon, ”Söker den kvinnan som idag åkte buss 751 mot Hovsjö vid ca 11.20-11.30. Min son kom inte av bussen tillsammans med förskolan och blev ensam kvar. Du satte dig då hos honom och gick fram till busschauffören. Du skulle klivit av i Hovsjö men stannade hos min son tills personal från förskolan kom och hämtade honom från bussen/bussgaraget”.
– Jag vill få tag på kvinnan och tacka henne. Det är inte alla som skulle ha gjort som hon, säger Jenny Nyström till Aftonbladet.

Melvin blev orolig när bussen körde iväg men verkar ändå ta allt med ro. När hans mamma frågade honom hur det kändes att bli kvar ensam på bussen svarade Melvin.
– Då gråta jag, skriver Aftonbladet.

Så himla bra att det finns fina människor som hjälper till och ställer upp. Applåder till den okända hjälten som hjälpte Melvin!

Nu vill mamman ha hjälp att hitta hjälten som hjälpte treårige Melvin

Posted by Aftonbladet on Friday, May 29, 2015

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.