3-åringen föddes utan armar – men titta hur han tröstar lillebror som gråter okontrollerat

Kärlek är starkare än allt, så sägs det och många gånger får vi det bevisat för oss. Till exempel i det här videoklippet som fångats av en mamma till två små pojkar. När treårige sonen Camden ser att lillebror gråter okontrollerat lyckas han snabbt lugna honom, och det finaste är hur han lyckas göra det utan armar och ben. 

Som storesyskon kommer det ett automatiskt ansvar att se efter sina mindre bröder eller systrar. Ibland vet man inte alltid vad man ska göra när något är fel, särskilt inte om man själv är liten. Treårige Camden Whiddon föddes utan armar och ben, och lever med phocomelia syndrome som gör att hans lemmar är missbildade. 

När nyfödde lillebror gråter okontrollerat kan man tro att det inte är lätt för Camden att veta vad han ska göra, men den här videon visar att han har full koll. Se hur han lyckas trösta sin lillebror Jaxton utan armar och ben. Den här videon rörde mig till tårar.

 

En treåring som saknar armar och ben vet precis vad han ska göra för att trösta sitt småsyskon, och bebisen blir genast lugn av hans närhet och hjälp. Ögonblicket var så rörande att mamma Katie delade med sig av videon på YouTube, där den fått över 240 000 visningar och flera fina kommentarer. 

Det här visar att det endast är vi själva som sätter begränsningar för vad vi klarar av, och att vi kan lära oss av barn. Dela gärna för att beröra andra med denna fantastiska video.