34-åriga mamman kapade sitt nästan 1 meter långa hår – resultatet blev en ny människa

Den hårt arbetande fyrabarnsmamman Charity hade inte prioriterat sig själv och sitt utseende på många år. Av den anlendingen hade hennes hår vuxit till en längd av nästan 1 meter, därför misstigs Charity ofta för att vara lillasyster till sina fyra söner. 

När håret började komma ivägen för Charitys vardagssysslor, och ingen tog henne för att vara vuxen, lät hon sig övertalas till en klippning. Resultatet? en ny människa. 

Charity hade inte brytt sig särskilt mycket om sin stil på många år, hon hade haft fullt upp med sina fyra söner. Hennes hår växte i raketfart, och trots att hon klippte sig någon gång, hann det växa till 91 centimeter på fem år. Då så långt hår är ovanligt på en 34-åring misstig många Charity för att vara 14 år, vilket gjorde Charity ledsen. 
– Jag ser ut som jag gjorde när jag var 18, jag vill att folk ska titta på mig och säga ”Yea, där har vi en kvinna”, säger Charity enligt sajten Littlethings

YouTube / Rachael Ray Show

Charitys söner övertalade henne att göra en make over i TV-programmet Rachael Ray, där programledaren själv sa att det är en av de bästa förvandlingar hon någonsin sett.

Se mamman Charitys fantastiska förvandling och publikens reaktioner här:

Gilla gärna om du tyckte att Charitys omvandling var lyckad.

Publicerad av Newsner familj