4-åriga flickans högsta önskan var att få äta lunch med en polis. När jag ser den gå i uppfyllelse? Detta träffar mig rakt i hjärtat.

Sjuksköterskan Tara Murphy blev både stolt och rörd när hon bevittnade detta speciella ögonblick på Burger King. Hon fick se hur polisen Mark Waggamon plockade upp en 4-årig flicka och ställde sig i kön till hamburgerrestaurangen. Tara visste att den lilla flickan inte önskade sig något hellre än att få äta lunch med en polis på sin födelsedag. Så sjuksköterskan Tara kontaktade en av de finaste vännerna som hon har och som dessutom råkade vara just polis, för att arrangera en liten dejt. Men polismannen Mark – som så många andra bra poliser där ute – gjorde betydligt mer än bara köpa en lunch till den lilla tjejen. Hela träffen var stor händelse för den lilla flickan, en dag som ingen annan. Hon var till och med utklädd precis som Mark och av bilderna att döma så ser de ut att ha haft en riktig kanondag! Marks lilla gest kan verka väldigt enkel, men ni tänka er att vara 4 år gammal och att få hänga med sin stora idol? Vi behöver fler som er, Mark & Tara!

mark1

”I dag fick jag bevittna en av de finaste handlingar av vänlighet som jag tror att jag någonsin har sett. Jag såg en vacker, 4-årig liten flicka få sin födelsedagsönskan gå i uppfyllelse. Allt hon ville var att äta lunch med en polis”, skriver Tara.

tara1

”Jag blev tillfrågad om jag kunde hjälpa till att hitta polis och jag kunde tänka komma på någon bättre lämpad för jobbet än ”Markie” Waggamon. Han var mer än villig att få vara en del av denna lilla flickas högsta önskan”.

marko1

”Och han gjorde mycket mer än vad vi någonsin kunnat begära. Istället för att bara komma och äta en enkel lunch med henne erbjöd han sig att betala för alltihop, han vägrade ta emot de pengar som den lilla flickan ville ge honom. Dessutom hade han med sig en hel väska med olika polissaker, som han gav henne i present”.

polis1

JadeLynn, som den lilla flickan heter, fick även provsitta i polisbilen. Visst ser hon ut att trivas?

jadelynn1

”Det finns inget vackrare att se ett barns ögon lysa upp och se sin dröm gå i uppfyllelse. Tack så mycket, Elizabeth Hoskinson Gross, för att du tillät mig vara en del av detta och tack Mark Waggamon, för att du är den fantastiska man du är. Detta är en dag den här tjejen aldrig glömmer, och inte jag heller för den delen”.Bildkälla: Facebook/TaraMurphy

Även om detta skedde i USA, ett land hundratals mil från Sverige, så kan jag inte låta bli att bli väldigt berörd av denna historia. När vuxna människor, i det här fallet den lilla flickans stora idol, ställer upp och visar vänlighet mot de minsta, kan jag inte låta bli att fälla en tår. Dela gärna vidare denna lilla berättelse om du vill sprida lite solsken idag.