4-åriga flickans hjärtevärmande gest mot polisen får hela nätet att smälta av kärlek

Barn överraskar mig jämnt och ständigt. Vare sig det handlar om fiffiga förklaringar eller färdigheter är det alltid lika spännande att få se barnen växa upp och bli stora. 

Att vissa barn verkar ha unika egenskaper, som ingen annan har, är också otroligt fint att se.

Det fick den här familjen se prov på när deras 4-åriga dotter plötsligt fick syn på en polisman under ett restaurangbesök. Men hon skulle inte fråga hur det var att vara polis eller något i den stilen. Det den lilla flickan gjorde skickade familjen hem med en extra stor dos kärlek. 

Det var en vanlig kväll när familjen åkte iväg till en resturang tillsammans med deras 4-åriga dotter Lillian. Pappan träffade på en polisman, som ofta brukade vara där, och de konverserade i några minuter innan det var hög tid att sätta sig till bords. 

Men dottern Lillian kunde vid bordet inte sluta titta på polismannen, vid namn Steve, som satt för sig själv några bord bort. Han skulle alldeles strax får veta vilken otrolig liten flicka som var på samma restaurang.

Bildkälla: Youtube/Inside Edition

Lillian hoppade ner från sin stol och gick bort mot polismannen. Hon började prata med honom och satte sig sedan på stolen mitt emot, som om de känt varandra hela livet. De två satt en bra stund och pratade tillsammans – och Lillians föräldrar kunde glatt se på deras 4-åriga dotter från deras bord några meter bort.

Polismannen Steve berättar att det var ”den bästa middagsdejten” han någonsin har haft – och allting fångades på kamera.

– Jag hoppas det här påminner barn och deras föräldrar om att vi är där för att hjälpa till. Vi är snälla, vi vill inte att folk ska vara rädda för oss, säger Steve till CBS.

Bildkälla: Youtube/Inside Edition

Efter middagen var färdig fick Lillian ett polisklistermärke från Steve och en egen smygtitt inuti polisbilen. Lillian verkar verkligen vara en fantastisk liten flicka. Men trots att hon fortfarande inte har växt sig stor kan vi helt klara konstatera att hennes hjärta alltid kommer vara en storlek större. 

I spelaren nedan kan du se när 4-åriga Lillian och Steve sitter tillsammans på restaurangen. 

Barn är verkligen helt fantastiska. Tveka inte på att dela artikeln med en vän som bara måste se på 4-åriga Lillians vackra agerande mot polisen Steve.