4-åringen gallskriker på gunghästen – då tittar mamma Camilla närmare och tror inte sina ögon

Det finns knappt en unge som inte älskar lekparker och få springa runt och busa, kasta sig fram och tillbaka i gungor och leka med kompisarna.

En underbar aktivitet och härliga glädjestunder för föräldrar och barn… ja, om det inte vore för de människor som medvetet försöker sabotera och skada andra på de mest hemska sätt.

För trots att lekparker bör vara en fridfull zon så är det sjukt nog inte alltid en helt säker plats – vilket mamman Camilla nyligen blev varse om. Efter onsdagens skräckupplevelse i Bureå vill hon nu varna andra föräldrar.

Mamman Camilla Renström och hennes två söner Theo och Melvin såg fram emot en mysig utflykt med lek och skratt i Bureå utanför Skellefteå.

Men onsdagens aktivitet förvandlades snart till en riktig mardröm.

Bildkälla: Camilla Renström (Facebook)

När fyraårige sonen Theo skulle sätta sig på gunghästen skrek han nämligen till – varpå mamma Camilla snabbt rusade dit för att se vad som stod på tok.

Snart insåg hon det fruktansvärda. Där, på två gunghästar, hade någon sett till att det stack upp spikar ur sittdynorna.

Bildkälla: Camilla Renström (Facebook)

Camilla kunde inte tro sina ögon. Som tur var klarade sig sonen relativt oskadd, med lite ont i rumpan och trasiga galonbyxor, men hela familjen var skärrade efter händelsen.

– Jag vet inte varför någon vill göra så, om det är ett busstreck eller inte. Det är inget roligt om man råkar ut för det. Tänk om min ettåring försökt att klättra upp?, säger Camilla till Aftonbladet.

Bildkälla: Camilla Renström (Facebook)

Efter händelsen ringde Camilla kommunen som kom dit och åtgärdade problemet. Hon polisanmälde dessutom händelsen – och via Facebook bestämde hon sig snabbt med att gå ut med en varning till andra föräldrar.

”Jag vill varna om det skulle upprepas eller finnas på fler lekparker i Bureå”, skriver hon på Facebook.

Tryck gärna på DELA-knappen nedanför så att vi kan hjälpa Camilla att sprida denna varning.

Ingen ska behöva vara rädd för att ta med sitt barn till en lekplats, men man kan aldrig vara nog försiktig!