4-åringen gick på toa på McDonalds – några minuter senare springer hon ut skrikandes

När Nicoles 4-åriga dotter Kaya frågade om hon fick gå på toa på McDonalds själv svarade mamman ja. Då hade hon ingen aning om vad som väntade på toaletten. 

4-åriga Kaya tyckte att hon var stor nog att gå på toaletten på McDonalds utan mamma Nicoles hjälp. Mamman gick med på det och väntade ute i restaurangen, något hon snart skulle få ångra. 

Precis innan Kaya gick på toa kom två tonårstjejer ut därifrån, fnissandes. Nicole reflekterade inte över det hela särskilt mycket, men när hon hör att dottern skriker förstår hon att något är fel. 

Screenshot / Metro

De två tjejerna som varit på toan innan Kaya hade fäst superlim över hela toalettsitsen, vilket gjorde att Kaya fått slita sig loss så att skinn lossnat, det skriver sajten littlethings.

Nicole berättar att personalen på McDonalds hanterade situationen exemplariskt. De agerade snabbt och tröstade Kaya så att hon snabbt blev glad igen. Samtidigt letade polisen febrilt efter de två tjejerna i åldern 16-18 år, som var skyldiga till det elaka sprattet.

För att undvika att andra råkar ut för liknande spratt gick Nicole hem och delade med sig av händelsen på sin Facebook-sida, på så sätt kan föräldrar bli mer uppmärksamma gällande offentliga toaletter. Bra gjort Nicole. 

Se hela videoinslaget på Metro.

Dela gärna om du vill tipsa andra om att vara uppmärksamma på offentliga toaletter. 

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna